1

Butchers nappasi QB Brandon Gwinnerin

Porvoon Butchers julkaisi tänään sopimuksensa yhdysvaltalaisen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa.  Gwinner on pelannut kaksi edellistä kauttaan Vaasassa Royalsin vaahteraliigajoukkueessa.

Kaksi viime kautta Wasa Royalsia edustanut Brandon Gwinner saapuu Porvooseen vahvistamaan Butchersin liigamiehistöä. Gwinner on pelannut Vaahteraliigassa kahden koronan typistämän kauden kuluessa 14 peliä, joissa hän on heittänyt 1890 jaardia ja näistä on syntynyt 16 touchdownia. Brandon tunnetaan myös hyvänä juoksijana. Juoksu jaardeja on kertynyt 783, ja juosten maaleja on syntynyt 11.

Kahden Wasa Royals-kauden lisäksi Gwinner on ehtinyt hankkia kokemusta kansainvälisestä jenkkifutiksesta Australiasta (Brisbane Rhinos), Turkista (Yeditepe Eagles) sekä Puolasta (Bialystok Lowlanders).  Yliopistouransa nyt 24 vuotias yhdysvaltalainen pelasi Suny Morisvillen (NCAA Division III) Mustangs joukkueessa.

Porvoolaishyökkäyksen valmentaja Jimi Roiko on tyytyväinen Gwinnerin sopimuksesta:

-Hienoa päästä työskentelemään Brandonin kanssa. Hän tuntee Vaahteraliigan hyvin ja saamme varmasti harjoiteltua hyvän talvikauden hänen kanssaan

Butchers-tiedotteessa pelinrakentaja kertoo yhdeksi syyksi kolmanteen kauteen Suomessa kesken jääneen urakkansa. Nyt tavoitteet ovat korkealla:

-Odotukseni kolmennelle kaudelle Suomessa on dominointi ja mestaruuden voittaminen. Haluan johtaa voitontahtoista joukkuetta joka haluaa kehittyä päivä päivältä paremmaksi. En ole ollut vielä parhaassa iskussani täällä,mutta tulevalla kaudella uskon olevani. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa kentällä ympärillä olevien pelaajien kanssa.

Gwinner on Butchersin ensimmäinen julkaistu vahvistus kaudelle 2022.  Joukkueen kahden edellisen kauden pelinrakentaja Jabari Harris julkaisi viikkoa aiemmin sopumuksensa Helsinki Wolverinesin kanssa.

Lähde: Butchers

Kuva: Irja Vaateri