Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Hae Vapaaehtoiseksi Naisten Jenkkifutiksen MM-Kisoihin!

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto järjestää tulevana kesänä suurtapahtuman Vantaalla.  Jenkkifutiksen naisten MM-kisat pelataan Myyrmäessä 30.7. – 7.8.2022.  Kisajärjestelyihin osallistuvien vapaaehtoisten haku on nyt päällä.

Suomalaiset urheilun suurtapahtumat eivät pyöri ilman suurta joukkoa vapaaehtoisia. Oletko juuri sinä elintärkeä palanen amerikkalaisen jalkapallon naisten maailmanmestaruuskisojen koneistossa? Olemme rakentamassa unohtumattomat MM-kisat kesällä 2022 ja tarvitsemme suuren joukon taustavoimia kisojen onnistumiseksi.  Vapaaehtoisten haku on käynnistynyt ja päättyy 1.4.2022.

Tule mukaan kansainvälisen tapahtuman kulisseihin

Vapaaehtoistehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä kisatapahtumaa ja kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, tutustua kisajärjestäjiin sekä luoda uusia ystävyyssuhteita urheiluhenkisessä tiimissä.

MM-kisojen vapaaehtoistehtäviä ovat mm. ottelutapahtumaan, lipunmyyntiin, turvallisuuteen, akkreditointiin, asiakaspalveluun ja virallisten osallistujien kuljetuksiin liittyvät tehtävät.

Voit hakea vapaaehtoiseksi, jos olet yli 16-vuotias ja innokas osallistumaan kansainvälisen urheilutapahtuman järjestämiseen. Vapaaehtoisilta odotetaan asiallista käytöstä, ystävällistä ja reipasta asennetta sekä moneen tehtävään ainakin englannin kielen taitoa.

Tutustu tarkemmin eri tehtäviin, aikatauluihin sekä hae mukaan.

 

Tutustu tehtäviin:  Tule vapaaehtoiseksi naisten MM-kisoihin 2022

Jätä hakemus:  MM 2022 vapaahtoishaku

Kuva:  Jari Turunen

Lataa PDFTulosta