1

IFAF julkaisi uuden logon ja verkkosivut

Amerikkalaisen jalkapallon kansainvälinen kattojärjestö IFAF on lanseerannut tänään uuden visuaalisen ilmeen sekä verkkosivuston.  Uudistusten taustalla ovat organisaation viime aikojen hallinnon uudistukset ja visio, jotka antoivat tilaisuuden luoda amerikkalaiselle jalkapallolle nykyaikaiset kiinnostavat kasvot maailmalle.

IFAF tavoittelee visuaalisen ilmeen kirkastamiselle selkeitä uusia tapoja tuoda esille omaa kasvavaa rooliaan urheilun hallintoelimenä mm. kanssakäymisessään Kansainvälisen olympiakomitean kanssa

IFAF:n puheenjohtaja Richard McLean uskoo brändin auttavan lajin kasvattamisessa globaalisti:

-Kun lajimme ja organisaatiomme tavoittavat uusia kohderyhmiä, uskomme, että myös brändimme inspiroi ja innostaa urheilijoita ja jäseniä maailmanlaajuisesti

Uudet verkkosivut

Visuaalisen ilmeen uudistamisen yhteydessä IFAF ottaa käyttöön uudet verkkosivut.  Amerikkalaisen jalkapallon kansainvälinen tieto löytyy nyt sivulta www.americanfootball.sport. Urheilulle dedikoidut .sport päätteiset internet-osoitteet ovat Global Association of International Sports Federation (GAISF) omistamia ja ylläpitämiä. GAISF on vuonna 1967 perustettu urheilun kansainvälisten lajiliittojen kattojärjestö.

IFAF:n toimitusjohtaja Andy Fuller kertoo tiedotteessa olevansa tyytyväinen uuteen askeleeseen, jonka IFAF on nyt ottanut:

-Olemme iloisia voidessamme olla osa kansainvälistä urheiluperhettä .sport sivustojen tarjoajien joukossa. Uusi digitaalinen kotimme korostaa IFAFin asemaa globaalin urheiluyhteisön jäsenenä ja maailman johtavana amerikkalaisen jalkapallon organisaationa.

Tutustu: www.americanfootball.sport

Lue myös: IFAF tiedote 18.8.2021