1

Kanadalaislaituri UNC:n hyökkäykseen

United Newland Crusaders on solminut kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan kanadalaislaitahyökkääjä Jonelle Tolbertin kanssa. Tolbertilla on kokemusta CFL-joukkue Saskatchewan Roughridersin riveistä.

Jonelle Tolbert pelasi yliopistouransa York Universityssä Torontossa.  Miehen esikuvana on ollut hänen oma isänsä Emmanuel Tolbert, joka pelasi 11 kautta CFL:ssä voittaen sarjan mestaruuden Grey Cupin Toronto Argonautseissa vuonna 1983.  Lähes kaksimetrinen ulottuva ja nopealiikkeinen laitahyökkääjä herätti yliopistopeleissään Hamilton Tiger-Catsin ja Saskatchewan Roughridersin mielenkiinnon, mutta ei päässyt ajallaan osallistumaan CFL-draftiin opintopisteiden puuttumisen takia.

Tolbertille tarjoutui kuitenkin mahdollisuus ammattilaisuuteen vuonna 2013, jolloin hänet kiinnitettiin kesällä 2013 mukaan CFL:n Saskatchewan Roughridersin harjoitusvahvuuteen. Kookkaan laitahyökkääjän ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa joukkueen pelaavassa kokoonpanossa. CFL-kokemuksen jälkeen Tolbert on pelannut Kanadan puoliammattilaissarja NFC:ssä ennen siirtymistä Saksaan.

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…