Kuopio Steelers dominoi Naisten I-divisioonan kauden ensimmäistä puolikasta

Ensimmäiset viisi kierrosta on takana Naisten I-divisioonasta, kun mennään jenkkifutiksessa juhannustauolle. Sarjan kärkeä pitävä Kuopio Steelers on esittänyt sen kaltaisia näyttöjä, että heidät on vaikea tällä kaudella haastaa.

Mikään joukkue ei tauolle lähdettäessä ole voitoitta, mutta suurimman huomion varastaa alkukautta hallinnut Steelers. Näihin neljään tähän asti pelattuun otteluun, joukkue on päästänyt vain 6 pistettä, tehden itse pyöreät 100 pistettä. Puolustus on pystynyt nollaamaan kaikki muut vastustajat, paitsi Wolverinesin ensimmäisellä kierroksella.

Viime kauden loppuottelussa pelannut Roosters on ollut myös ennakoitua vaisumpi, voittaen vain yhden ottelun tähän mennessä kautta. Viime viikon sunnuntaina pelattiin muiden joukkueiden välillä vähämaaliset ottelut.

Jaguars - Wolverines Blue 6 - 14 (6-0)

Ensimmäisellä neljänneksellä Jaguars meni 6-0 johtoon Emilia Kempin touchdownin ansiosta, ja piti vierasjoukkueen nollilla koko ensimmäisen puoliajan. Toiselle puoliajalle kun lähdettiin, Wolverines Blue nosti tasoaan ja kampesi Jaguarsin kanssa tasoihin ja ohi, tehden kaksi touchdownia ja yhden onnistuneen pelatun lisäpisteyrityksen. Vierasjoukkueen laitahyökkääjä Anna Martola oli pelaaja, joka oli kaikissa näissä pisteiden tekijä.

Steelers - Crocodiles 14 - 0 (14-0)

Kotijoukkue Steelers piti jälleen puolustuksessa ovet kiinni, jättäen vieraat täysin tyhjin käsin ilman yhtäkään tehtyä pistettä. Ensimmäisellä neljänneksellä Steelers meni 8-0 johtoasemaan, Sofia Cartwrightin tekemällä touchdownilla ja Milla Korhosen onnistuneella lisäpistesuorituksella. Toisen neljänneksen aikana he tekivät vielä toisen touchdowninsa, tällä kertaa pisteiden teossa Tutta Rinkinen.

Toinen puoliaika olikin sitten molempien puolustusten juhlaa, kun loput ottelusta mentiin pisteittä. Pelin loppulukemiksi kirjattiin siis ensimmäisen puoliajan onnistumisten kautta lukema 14-0.

Pelit jatkuvat taas juhannusviikon jälkeen lauantaina 29. kesäkuuta, silloin sarjakärki Steelers saa vieraakseen sarjataulukon toisella sijalla olevan Wolverines Bluen. Sunnuntaina Jyväskylässä kamppailevat pisteistä Jaguars ja Roosters.

Tutustu: Sarjataulukko

Kuva: Jari Turunen