Kuopio Steelers sopimukseen kahden tähtipelaajan kanssa

Kuopio Steelers kertoi solmineensa pelaajasopimukset Le’Anthony Reasnoverin ja Maurice Wright Jr:n kanssa. Kumpikin yhdysvaltalainen on kertaalleen valittu Vaahteraliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kuopio Steelersin vahva hyökkäyspeli on perustunut näyttäviin Le’Anthony Reasnoverin juoksuihin kahden viimeisen kauden ajan. Yhdysvaltalaiskeskushyökkääjä on edennyt pallon kanssa Steelers-kausillaan yhteensä huikeat 3821 jaardia ja tehnyt 48 touchdownia. Vaahteramalja XLIII-pelissä Kuopion Väre Areenalla Reasnover valittiin mestaruusottelun parhaaksi pelaajaksi.  Kovin paljoa enempää ei varmastikaan tarvitse perustella, miksi Steelers halusi jatkaa yhteistä matkaa tähtipelaajansa kanssa myös kaudella 2023.

Reasnover pelasi yliopistourana Eureka Collegessa (NCAA Division III) Illinoissa. Neljän opiskeluvuotensa aikana Le’Anthony eteni juosten 6036 jaardia 5,7 jaardin keskiarvolla, viimeisteli 95 juoksutouchdownia.

Maurice Wright Jr palaa Saksasta Kuopioon

Maurice Wright Jr oli yksi Kuopio Steelersin 2021 kauden sensaatioista.  Tukimiehen paikalla pääosin viihtyvä yhdysvaltalainen oli tärkeä palanen myös joukkueen hyökkäyksessä viimeistellen 10 touchdownia maalilinjan tuntumasta pelatuilla juoksupeleillä. Varsinaisella pelipaikallaan tukimiehenä Wright Jr oli joukkueensa ahkerin taklaaja 49,0 pysäytyksellään….

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…