1

Nana Olavuosta ensimmäinen vaahteraliigajoukkuetta valmentava nainen

Wasa Royals julkaisi keskiviikkona täydennyksiä valmennustiimiinsä. Kokeneen Teemu Majanderin ja australialaisen Tim Reynoldsin lisäksi valmennustiimiin liittyy 20-vuotias Nana Olavuo.

Wasa Royalsin päävalmentaja John Booker kertoo seuran tiedotteessa olevansa tyytyväinen tuoreisiin kiinnityksiin. Uutta lähdetään rakentamaan Bookerin mukaan motivoituneella valmennusryhmällä.

– Laadukkaiden valmentajien kehittäminen ja pestaaminen on erittäin tärkeää, jos haluaa rakentaa toimivan kokonaisuuden. Kaikki kolme valmentajaa ovat motivoituneita ja tuovat omat vahvuutensa seuramme kehittämiseen niin junioreissa kuin aikuisissakin. Meidän täytyy jatkaa valmennusosaamisemme kehittämistä tulevaisuudessakin, mutta tämä on iso askel eteenpäin.

Lasikatto rikki Vaahteraliigassa

Nana Olavuosta tulee ensimmäinen nainen, joka on kiinnitetty Vaahteraliigajoukkueen valmennustiimiin. 20 vuoden iästään huolimatta Olavuolla on reippaasti yli kymmenen vuoden kokemus amerikkalaisesta jalkapallosta. Kuusivuotiaana lajin pariin astunut Nana on valmennuksen ohella ehtinyt pelata amerikkalaista jalkapalloa poikien mukana lasten ja nuorten sarjoissa, naisten Vaahteraliigassa, Suomen maajoukkueessa sekä viimeksi Ruotsissa Carlstad Crusadersissa…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…