1

Olympiakomitean #seurapaitapäiväkotona

Koronarajoitusten aikana emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa totutulla tavalla. Valtakunnallisen #seurapaitapäiväkotona operaation tavoitteena korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta.

Osallistuminen helppoa

Osallistuminen tempaukseen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä ulos kodistaan väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta. Osallistu seurapaitapäivään tiistaina 31.3.2020 jakamalla oma kuvasi somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä #seurasydän.

Osoitetaan olevamme kokoamme suurempia

Suomalainen pitkälti vapaaehtoisuuteen perustuva urheiluseuratoiminta on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ilmiö. Suomalaisissa seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa. Meillä SAJL:n jenkkifutisperheessä jäsenseurojen määrä on 32, mutta tässäkin asiassa voimme tehdä itsestämme itseämme suuremman olemalla aktiivisia ja ennen kaikkea näkyviä.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan!

  • Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.
  • Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän
  • Lisätään omassa jenkkifutisyhteisössämme viestiin vielä #minulletärkeä ja #jefupaita

Olympiakomitean info

Ensi tiistaina 31.3. Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä.