1

Sarjojen kokoonpanot 2021 sinettiä vaille valmiit

Aikuisen 11 vs 11 sarjojen kokoonpanot alkavat varmistua. Ilmoittautumisten ja lisenssihakujen määräajat ovat ohi ja joukkueet ryhmittyneet sarjaportaille.

SAJL:n kilpasarjojen (Miesten ja naisten Vaahteraliigat + miesten I-divisioona) lisenssit myönnetään liittohallituksen kokouksessa marraskuussa hakemusten perusteella.  Muihin 11 vs 11 sarjoihin (Naisten I-divisioona + miesten II-divisioona) osallistumiseen riittää sitova ilmoittautuminen määräaikaan mennessä. Myös näiden sarjojen kokoonpanot vahvistetaan SAJL:n hallituksessa. Ohessa kauden 2021 sarjojen joukkueet ilmoittautumisten ja hakemusten mukaisesti.

Miesten Vaahteraliiga
Miesten Vaahteraliigassa joukkuemäärä kasvaa kuudesta seitsemään. United Newland Crusaders on hakenut sarjan seitsemättä paikkaa, joka tultaneen myöntämään lohjalaisille hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Kuopio Steelers
Helsinki Wolverines
Wasa Royals
Seinäjoki Crocodiles
Helsinki Roosters
United Newland Crusaders
Porvoo Butchers
Naisten Vaahteraliiga
Naisten Vaahteraliiga pelataan kaudella 2021 neljän joukkueen voimin kuten menneellä kaudellakin. Hopeajoukkue Tampere Saints luopui sarjapaikastaan, mutta tilalle on nousemassa savolaisjoukkue Mikkeli Bouncers.

Helsinki Wolverines
Turku Trojans
West Coast Phoenix
Mikkeli Bouncers
Miesten I-divisioona
Miesten I-divisioonaan ei ole ollut tunkua alemiilta sarjatasoilta. UNC:n noustessa Vaahteraliigaan ja muiden edelliskauden joukkueiden jatkaessa, sarja tullaan pelaamaan viiden joukkueen voimin kaudella 2021,

Kotka Eagles
Tampere Saints
Pori Bears
Rovaniemi Nordmen
Helsinki East City Giants
Naisten I-divisioona
Naisten I-divisioona uudistuu reippaasti edelliseltä kaudelta. Peräti 10 joukkuetta on ilmoittautunut mukaan. Viime kauden kärkijoukkue Bouncers nousee ylimmälle sarjatasolle ja Saints tiputtautuu Vaahteraliigasta ykköseen. Naisten kakkosesta ylöspäin nousevat Jyväskylä Jaguars ja Helsinki Roosters. Uutena joukkueena naisten sarjatoimintaan saadaan mukaan saadaan Wasa Royals.

Kotka Eagles
Tampere Saints
Oulu Northern Lights
Seinäjoki Crocodiles
Hämeenlinna Tigers
Lohja Lionesses
Helsinki Wolverines Blue
Jyväskylä Jaguars
Helsinki Roosters
Wasa Royals
Miesten II-divisioona
Miesten kakkoseen on ilmoittautunut peräti 16* joukkuetta.  Uusina joukkueina sarjaan ovat ilmoittautuneet Bouncers,Trojans,Tigers ja Goats jotka kukin palauttavat miesten jenkkifutiksen kotikaupunkiensa urheilukartalle pienen tauon jäljiltä. Lisäksi täysin uutena sarjapaikkakuntana mukaan tule Pohjois-Savon Kiuruvesi, jonka Milky City Farmersin vaikutusalue yltää Isalmeen ja Kajaaniin saakka. Myös Tallinn Kings Virosta on ilmoittautunut mukaan Suomen kakkoseen.

Pirkkala Spartans
Helsinki Wolverines Blue
Oulu Northern Lights
Hyvinkää Falcons
Vantaa TAFT
Jyväskylä Jaguars
Lahti Panthers
Kuusankoski Cowboys
Kuopio Steelers Veljmiehet
Lappeenranta Razorbacks
Hämeenlinna Tigers
Mikkeli Bouncers
Turku Trojans
Tallinn Kings
Karleby Goats*
Kiuruvesi Milky City Farmers**
Sarjojen lopulliset kokoonpanot vahvistetaan SAJL:n liittohallituksen kokouksessa 15. marraskuuta.

*) Goats lisätty jälki-ilmoittautuneena 10.11.2020

**) Milky City Farmers jälki-ilmoittautuneena 11.11.2020