1

UNC kiinnitti irlantilaisen takakenttäpelaajan

Vaahteraliigan tulokasjoukkue United Newland Crusaders on julkaissut solmineensa kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen Finn Kearnsin kanssa. Irlantilainen on pelannut Suomessa aiemmin Pori Bearsin miehistössä.

24-vuotiaan Finn Kearnsin edellinen täysi pelikausi ajoittui vuodelle 2019,  jolloin irlantilainen pelasi Saksan GFL2 liigassa Ravensburg Razorbacksissa.  Onnistunut kausi johti seuran nousuun GFL-.sarjaan ja pelaajalle itselle sijoituksen sarjan syötönkatkotilaston ykköspaikalle. Suomalaisyleisölle Kerns tuli tutuksi peleistään Pori Bearsin miehistössä kaudella 2018 II-divisioonassa. Irlantilainen pelasi ensimmäisen import-kautensa hienoin tuloksin ja jatkoi import-tarinaasa suuremilla kentillä.  Kaudelle 2020 Kearnsilla oli sopimus GFL-joukkue Stuttgart Scorpionsin kanssa, mutta sarjan peruuntuminen merkitsi miehelle vapaata kesää kentiltä.

Kearns on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan laitahyökkääjän ja puolustuksen takakentän pelipaikoilla. Lisäksi häntä on käytetty paljon potkupelien ratkaisijana.

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…