1

Wolverines pelinrakentaja vaihtuu

Helsinki Wolverines on tiedottanut sopimuksesta yhdysvaltalaisen pelinrakentaja Jacob Wrightin kanssa. Ilmoitus merkitsee marraskuussa julkaistun Ryan Samplen sopimuksen purkautumista.

Vaahteraliigan hopeajoukkue Wolverinesin peliä kaudella 2021 johtaa 24-vuotias Jacob Wright. Vuonna 2019 Averett Universitystä (NCAA D3) valmistuneen pelinrakentajan oli määrä pelata viime kaudella Saksassa Allgäu Cometsissa (GFL1), mutta Saksan pelien peruuntuminen siirsi nuoren pelinrakentajan Eurooppa-debyytin tulevalle kesälle.

Floridan Talahasseesta lähtöisin oleva Wright aloitti yliopistouransa Maryville Collegessa (NCAA D3) Tennesseessä.  Virginiassa sijaitsevaan Averettiin liikkuva pelinrakentaja siirtyi kaudeksi 2018 ja rikkoi välittömästi useampia koulun ennätyksiä. Averettin aloittavana pelinrakentajana Wright saavutti 15 voittoa  pelaamissaan 20 pelissä, kuljetti palloa ilmateitse yli 3500 jaardia ja kirjasi heitoillaan 36 touchdownia. Heittojen onnistumisprosentti Wrightillä on uran ajalta 60 % ja syötönkatkot jäivät kahden vuoden aikana seitsemään.

Toisin kuin alunperin Wolverines pelinrakentajaksi kaavailtu pocket-pelinrakentaja Sample, Jacob Wright lasketaan dual-threath QB:ksi, joka on vaarallinen myös juosten. Hän lukee peliä nopeasti ja kykenee ratkaisuihin myös tiukoissa tilanteissa hätääntymättä…

..

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…