1

Ympäristöohjelma Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitolle

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on tehnyt draftin liiton ympäristöohjelmaksi ja haluamme nyt konkretisoida ja terävöittää sitä osaavan/osaavien henkilöiden kanssa. Haemme sopivaa henkilöä viimeistelemään luonnoksemme toimivaksi ohjelmaksi

Opiskeletko ympäristöalaa ja etsitkö kohdetta, jonka ympäristöohjelmaan haluat laittaa puumerkkisi? Vai oletko muuten kiinnostunut aiheesta ja valmis paneutumaan lajiliiton mahdollisuuksiin edistää kestävää kehitystä ja vähentää hiilijalanjälkeä ja -kädenjälkeä?

Iso osa toimintaamme perustuu osaavien innokkaiden vapaaehtoisten panokseen. Valitettavasti emme voi maksaa ajastasi, jonka meille annat, mutta mukavassa seurassamme pääset tutustumaan jenkkifutiksen toimintaympäristöön.

Tavoitteena on luoda SAJL:lle ympäristöohjelma syksyn aikana. Ohjelma tulee olemaan tiivis ja konkreettinen suunnitelma, jossa lähdetään parantamaan tämänhetkistä tilannetta askel askeleelta.

Naisten MM-kisoille 2022 oma ympäristösuunnitelma

Tulemme myös tekemään ympäristösuunnitelman ensi vuoden kesällä (28.7.-7.8.) Vantaalla pidettävään naisten amerikkalaisen jalkapallon MM-kisolle. Tapahtuma on ainoa Suomessa kesällä 2022 järjestettävä naisten EM/MM-tasoinen suurtapahtuma, joten sen odotetaan nousevan laajasti esille mediassa niin kotimaassa kuin osallistujamaissakin lajin emämaa USA mukaan lukien.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 9.7. mennessä allekirjoittaneelle.

Mika Heinonen, toiminnanjohtaja

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

mika.heinonen@sajl.fi