SAJL:n Hall of Fame valiokunnan puheenjohtaja vaihtuu

Kokenut Juuso Hämäläinen tarttuu HOF:in ruoriin.

2004 HOF:iin valittu Juha-Mikko Hämäläinen toimi 1990- ja 2000-luvuilla. erotuomarina mm. ammattilaisliigoissa World League of American Football ja NFL Europe.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton (SAJL) Hall of Fame -valiokunta kokee muutoksen johtajuudessaan. Pitkäaikainen puheenjohtaja Harri Kaasinen luovuttaa tehtävänsä Juha-Mikko Hämäläiselle, joka on tunnettu kokeneena amerikkalaisen jalkapallon vaikuttajana sekä ammattilaisena. SAJL:n liittohallituksen on vielä virallisesti vahvistettava tämä valinta, mutta vahvistaminen on enemmänkin muodollisuus.

Juha-Mikko Hämäläinen on työskennellyt pitkään amerikkalaisen jalkapallon parissa ja on tunnettu analyyttisesta otteestaan juristina sekä kyvystään luoda uusia ideoita. Uuden puheenjohtajan johdolla Hall of Fame odottaa ottavansa merkittäviä askeleita toimintansa kehittämisessä ja laajentamisessa.

Harri Kaasinen, joka on toiminut valiokunnan puheenjohtajana useiden vuosien ajan, on ollut tärkeässä roolissa toimikunnan perustehtävien suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän jatkaa edelleen aktiivisesti Hall of Famen jäsenvalintoja valmistelevan ryhmän puheenjohtajana.

Hall of Fame toimikunta on tehnyt nämä päätökset yksimielisesti ja valmistautuu juhlistamaan toimintansa 20-vuotisjuhlavuotta syksyllä 2024.

Lisää Hall of Famesta, johon on valittu 42 jäsentä vuodesta 2004.