1

Varmista vakuutusturvasi harjoituskaudella, lunasta lisenssi

Harjoittelu tulevan kesän sarjoihin on jo hyvässä vauhdissa. Kauden 2022 lisenssit ovat nyt ostettavissa ja on tärkeää, että lajin harrastajat varmistavat myös vakuutusturvansa olemassaolon hyvissä ajoin jo harjoituskaudelle.

Kaikkien otteluiden osalta pelaajien, valmentajien ja toimitsijoiden tulee omata henkilökohtainen kilpailulisenssi. Nyt on oikea hetki ostaa vuoden 2022 lisenssi sekä varmistaa samalla vakuutusturva koko vuoden ajalle. SAJL:n lisenssit ovat voimassa lunastushetkestä aina kuluvan kalenterivuoden loppuun.

Lisenssi ja Sporttiturva

Puolet jenkkifutiksen parissa tapahtuvista hoitoa vaativista loukkaantumisista tapahtuu otteluiden ulkopuolella. Harjoituskauden vakuutusturvan varmistaa parhaiten lunastamalla lisenssin, sekä lisenssin yhteydessä OP-Sporttiturvan.

Sporttiturva on kausikohtainen urheiluvakuutus, jonka voit ostaa ennen kauden alkamista urheilulisenssin yhteydessä. Vakuutus korvaa harrastamasi lajin parissa sattuvien äkillisten tapahtumien aiheuttamia loukkaantumisia ja näistä aiheutuvia tutkimus- ja hoitokuluja. Sporttiturva on voimassa yhden peli-/harrastuskauden kerrallaan, jolloin voit helposti arvioida vakuutusturvan tarpeen aina kausikohtaisesti.

Sporttiturvan piiriin kuuluvia äkillisiä tapahtumia ovat esimerkiksi erilaiset urheillessa sattuvat nyrjähtämiset, venähtämiset ja murtumiset. Sporttiturva korvaa myös tilanteissa, joissa vahinko ei johdu ulkoisesta tekijästä, vaan loukkaannut esimerkiksi oman voimanponnistuksen takia.

Sporttiturva on voimassa otteluissa, kilpailuissa, harjoituksissa ja välittömästi harrastukseesi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutus on voimassa myös lajiin liittyvillä urheiluleireillä.

Lisenssikauppaan ja ohjeisiin pääset  TÄSTÄ