Osta lisenssi

Näin saat lisenssin

Lue ohjeet kokonaisuudessaan ennen kuin aloitat lisenssin hankinnan. Seuraa ohjeita ja toimi niiden mukaisesti.

Lisenssinhaltijoita ovat vain ne pelaajat, joiden lisenssin hankinnassa on noudatettu ohjeita ja lisenssi on rekisteröitynyt.

 1. Mene www.suomisport.fi sivulle
 2. Valitse Lisenssit ja vakuutukset
 3. Kirjaudu sisään puhelinnumerollasi ja luo tarvittaessa Sporttitili, lataa Suomisport-sovellus.
 4. Järjestelmä antaa automaattisesti vain pelaajan iän ja sukupuolen mukaan sopivat lisenssit valittavaksi.  HUOM! Nuorten pelaajien maksu määräytyy syntymävuoden, ei pelattavan sarjatason mukaan.
 5. Hyväksyminen:  Tarkista ja hyväksy lisenssitietosi. Mikäli ostat lisenssin yhteydessä Sporttiturvan, tutustu vakuutuksen tuoteselosteeseen sekä vakuutuksen ehtoihin ja ehtoliitteeseen.  Vahingon sattuessa ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun.
 6. OSTA LISENSSI EDELLISEN VUODEN SEURAASI. Opiskelijalisenssi ostetaan seuraan jota pelaaja virallisesti edustaa. Seuraa vaihtaakseni tee pelaajasiirto https://jenkkifutis.fi/palvelut/seuralle/pelaajasiirrot/ 
  Ennen lisenssinostoa tehdyt seurasiirrot aktivoituvat kun lisenssi on ostettu.
 7. Vakuutukseton lisenssi: Mikäli valitset vakuutuksettoman lisenssivaihtoehdon tulee sinulla olla vakuutus joka kattaa amerikkalaisessa jalkapallossa sattuvat vahingot.
 8. Mikäli irtisanot Sporttiturvasi huomioithan että SAJL palauttaa vakuutusmaksuja kaksi kertaa vuodessa: 15.7. palautetaan 30.6. mennessä irtisanottujen vakuutusten maksut ja seuraavan vuoden alussa palautetaan loppuvuodesta irtisanottujen vakuutusten maksut. Vakuutusmaksupalautuksista veloitetaan 20€ toimistomaksu. Lue lisää vakuutuksen irtisanomisesta täältä.
 9. Ostamalla lisenssin hyväksyt noudattamaan Suomessa voimassa olevaa antidopingsäännöstöä. Katso lisää www.suek.fi
 10. Lisenssin voimaantulo: Lisenssi on voimassa vasta kun se on noudettu järjestelmästä ja maksettu näiden ohjeiden mukaisesti.Mikäli olet kauden aikana vaihtamassa lisenssisi toiseen (esim. valmentaja – pelaaja), mene normaalisti lisenssinhankintaan ja valitse tarvitsemasi lisenssi, ohjelma huomioi aiemmin maksetun lisenssin maksuvaiheessa. Lippupallolisenssiä ei voi korottaa.

 

Kysymyksiisi lisensseistä vastaa SAJL toimisto: office@sajl.fi / 045-156 5905.

Tutustu täältä hinnastoon ja Sporttiturvaan

Coming soon

Lisenssien hinnat kaudella 2022

Tiedot lisenssien yhteydessä hankittavasta vakuutuksesta