Tilastointikoulutus

Tilastointikoulutus

Paikka: Scandic Helsinki Aviacongress

Aika: su 15.4.2018 klo 12-16

Kouluttajat: Roope Noronen, Mika Lindholm

Hinta: ilmainen

Ilmoittautuminen

Tilastointiohjelma Koulutuksessa opetellaan ja harjoitellaan käyttämään StatCrew tilastointiohjelma, joka on ostettavissa osoitteesta: http://www.statcrew.com/

Ostettava tuote on alla oleva. NEW jos ei ole aiempaa ohjelmaa ja Upgrade jos on olemassa aiempi ohjelma. Miesten Vaahteraliigassa päivitys on pakollinen, muissa sarjoissa pärjää ohjelman vanhoillakin versioilla ilman päivitystä. HUOMIOITTEHAN OHJELMAN LAITEVAATIMUKSET eli 32 BIT Windows (lopussa)

Football 2017-18 New 
Legacy software v4.19, cloud connector (college customers) 
XML Activation through July 2018 
PDF User Guide 

Price: $400.00

Football 2017-18 Upgrade 
Legacy software v4.19, cloud connector (college customers) 
XML Activation through July 2018 
PDF User Guide 

Price: $165.00

Lisäksi LIVE tilastojen tekemistä varten tarvitaan alla oleva. Jos seuralla on jo TASFTP tätä ei tarvitse ostaa!

TASFTP 
NON-NCAA Customers ONLY!!! (NCAA customers can use the Legacy Cloud Connector or previous version of TASFTP). 
Price: $400.00

LAITEVAATIMUKSET

  • Windows
  • CD-ROM drive for software installation
  • Windows version *Vista, *Windows 7, *Windows 8, Windows 10
  • Important Reminder: Legacy runs on 32-bit Windows operating system. Our recommendation is Windows 7, 32-bit (NOTE: we no longer recommend Windows XP). If running on 64-bit Windows 10, 8, 7, or Vista, you will need virtualization software. For more information, please Click Here
  • Minimum 6 MB disk space available
  • Windows compatible printer

Kouluttajat:  Roope Noronen ja Mika Lindholm

LISÄTIETOJA: Roope Noronen 040-732 1469

 

Vuosittain SAJL järjestää yhden tilastointikoulutuksen keväällä, johon jäsenseurat voivat osallistua ilmaiseksi. Tämän lisäksi tilastointikoulutus on seurojen tilattavissa erikseen sovittavana ajankohtana. Seuran tilaaman koulutuksen hinta on 100 Euroa, jonka lisäksi järjestävä seura sitoutuu huolehtimaan tilavarauksista sekä kouluttajan matka- ja majoituskuluista.

Tilastointi koulutus koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäinen osio käsittelee tilastoinnin perusteita ja toinen osio tietokoneella (stats crew-ohjelma) tehtävää tilastointia. Molemmat osiot järjestetään saman päivän aikana. Osallistujille suositellaan sääntökoulutusta tai sääntöjen itseopiskelua ennen koulutukseen osallistumista. Koulutuksen toiseen osioon osallistujien tulee ottaa mukaan kannettava tietokone, johon on asennettu Stat Crew tilastointiohjelma. Koulutuksen kesto on neljä-kuusi tuntia.

 

SEURAN TILAAMA KOULUTUS

Seuran on mahdollista tilata koulutus ottamalla yhteyttä koulutuksesta vastaavaan. Yhteydenotto pyydetään tekemään hyvissä ajoin (viimeistään kuukautta ennen) ennen toivottua tilaisuuden ajankohtaa, jotta saadaan kouluttaja järjestymään. Ennen kuin koulutuksista vastaava on vahvistanut koulutuksen onnistumisen, ei koulutusta kannata mainostaa. Kouluttajien määrä ja päällekäiset muut lajitapahtumat voivat estää koulutuksen haluttuna päivänä. Seuran tilaamaan koulutukseen osallistujat on seuran päätettävissä.

Liiton toimisto lähettää seuralle laskun koulutuksesta koulutuksen jälkeen sisältäen kouluttajan mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Tilastokoulutusvastaavana toimii Mika Lindholm 0400-924316 tai mika.lindholm(at)sajl.fi

Koulutuksen voi tilata alla olevalla lomakkeella.

TILASTOINTIKOULUTUKSEN TILAAMINEN

ILMOITTAUTUMINEN TILASTOINTIKOULUTUKSEEN