Sporttiturva

Sporttiturva eli lisenssin yhteydessä hankittava vakuutus

Vakuutusehdot ja lisätietoja vakuutuksesta: Amerikkalaisen Jalkapallon tuoteopas 2022.

Ota vahingon sattuessa ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari palveluun.

  • Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.
  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

    Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Jos haluan irtisanoa lisenssiin sisältyvän vakuutuksen

Lisenssiin sisältyvä vakuutus irtisanotaan aina vakuutusyhtiöstä. Lisenssivakuutukset ovat Pohjola vakuutuksessa. 

Voit irtisanoa oman tai alaikäisen huollettavan lapsen Sporttiturvan kirjallisesti kesken kauden lähettämällä verkkoviestin osoitteessa op.fi tai suojatun sähköpostin osoitteeseen urheiluvakuutukset@pohjola.fi.
Ilmoita viestissä vakuutetun nimi, henkilötunnus, urheiluliitto, palautustili ja sähköpostiosoite. Suojatun sähköpostin voit lähettää omasta sähköpostistasi avaamalla internet-selaimella osoitteen https://securemail.op.fi ja toimimalla siellä annettujen ohjeiden mukaisesti.
Pohjola Vakuutus veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

Vakuutusyhtiö ilmoittaa käsittelynsä jälkeen vakuutuksen irtisanojalle ja kyseisen lajiliiton lisenssirekisterin hoitajalle minkä summan lajiliitto palauttaa vakuutusmaksusta.

Jenkkifutisliitto palauttaa vakuutusmaksuja kaksi kertaa vuodessa:

15.7. palautetaan 30.6. mennessä irtisanottujen vakuutusten maksut ja seuraavan vuoden alussa palautetaan loppuvuodesta irtisanottujen vakuutusten maksut.

Vakuutusmaksupalautuksista veloitetaan 20€ toimistomaksu.