Volt Athletics treeniohjelma sopii jenkkifutarille

Volt Athletics treeniohjelmalla voit harjoitella määrätietoisesti kohti seuraavaa kautta. Ohjelma on ollut kuuden vuoden ajan käytettävissä SAJL jäsenistölle.

Kohderyhmä

Clemsonin, USC:n, Michiganin, Nebraskan ja Washingtonin yliopistojen freshman football -pelaajat sekä USA:n maajoukkueen pelaajat käyttävät Volt Athletics -ohjelmaa harjoittelussaan. Volt on ollut apuna useille Suomen maajoukkueen mies- ja naispelaajille. Lisäksi ainakin  Mikkeli Bouncers, Helsinki Wolverines, Seinäjoki Crocodiles, Kuopio Steelers, Helsinki Roosters, Wasa Royals ja UN Crusaders ovat seuroina olleet Volt Athletics käyttäjiä.

Ohjelman hankkiminen on avoinna akatemiaurheilijoiden lisäksi muille määrätietoisesti harjoitteleville urheilijoille.  

Harjoittelun tavoitteet

Läpi vuoden kestävä ohjelma on amerikkalaisen jalkapallon osalta kehitetty koko kehon voiman, lihasmassan ja räjähtävyyden kehittämiseen. Ohjelma tuo urheilijoille systemaattisen menetelmän kehittyä ja pitää keho toimintakykyisenä läpi harjoitus- ja kilpailukauden.

Ohjelmia, liikkeitä voi muuttaa ja vuosikalenteriin voidaa lisätä esim. kevyet tai lomaviikot. Testitulokset määrittelevät painot ohjelmaan.

Volt Athleticsin tarjoamat yksityiskohtaiset ja helposti sovelluksen kautta ohjelmat, valmennus- ja harjoiteohjeet. Harjoittelun seuranta auttaa valmentajaa pysymään kartalla miten urheilija edistyy, kun urheilija suorittaa harjoittelua itsenäisesti.

Urheilija valitsee viidestä eri pelipaikkaohjelmasta (qb, ol&dl, wr&db&rb, fb&te&lb, k) sopivimman.  Näille ohjelmille on kaksi eri vaativuustasoa. Lisäksi Volt Athleticsin kautta voi harjoituttaa koko joukkuetta omalla yleisohjelmalla.
Volt määrittelee painot, toistot, palautumisajat sekä vaihtelee liikkeitä ja sarjoja. Jokainen treeni on erilainen. Volt toimii kuin henkilökohtainen traineri.

Volt Athletics ohjelmaan kuuluvat  dynaamiset lämmittely- ja jäähdyttelyharjoitukset. Materiaaleihin on lisätty ravitsemukseen, lepoon ja nesteytykseen liittyvä osio. Oheisharjoittelua varten on tarjolla myös lyhyet nopeus- ja ketteryysosiot. Volt Athleticsin ohjelmassa on  monipuolisia harjoitteita eri urheiluvammoista kuntoutuville urheilijoille.

Volt käyttöön

-parasta Voltissa ovat ohjelman järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja jaksotus
– urheilijan ei tarvitse miettiä yhtään mitään treenin aikana: ei liikkeitä, ei toistomääriä, ei painoja, ei palautumisaikoja; ei siis yhtään mitään! Volt Athletics tekee tämän puolestasi ja urheilija voi keskittyä vain olennaiseen eli treenaamiseen
– yksittäisten treenien sisältö on myös jaksotettu tarkasti. Yhdessä treenissä on yksi kova pääliike ja muutamia apuliikkeitä. Tästä syystä kroppa pysyy tuoreena muita viikon treenejä varten. Ohjelmassa on myös huomioitu eri pelipaikolla tarvittavat fyysiset ominaisuudet

Maksun suorittamisen jälkeen sinut lisätään Volt käyttäjäksi ja saat ohjeet miten toimia. Volt Athletics -ohjelmaan kirjaudutaan omilla tunnuksilla puhelimella/tietokoneella netin kautta.  Lataat applikaatiokaupasta Volt:Gym&Home Workout Plans, kun aloitat harjoittelun.

Voit valita lajiin erikoistuneen – tai yleisohjelman Volt-ohjelman käyttöösi.

Video – miten Voltia käytetään

Treeniohjelma 2023-2024 

Maksa ohjelman käyttömaksu 50 euroa/vuosi mahdollisimman nopeasti viimeistään pe 13. lokakuuta 2023 mennessä.
Treenivuosi kestää vuoden ajan. Oma harjoittelusi sekä testitulokset eivät ole ulkopuolisten näkyvissä, ne näkyvät vain pienryhmäsi jäsenille ja valmentajille. Ryhmät voidaan räätälöidä seura/pelipaikkakohtaisesti.

Lue eri treeniohjelmista lisää

Ilmoittaudu

Tiedustelut:
Heikki Halttunen
nuoriso-&koulutuspäällikkö
sähköposti:heikki.halttunen@sajl.fi
gsm: +358(0)40-569 6644