Kaikille jenkkifutisvalmentajille – vastuullinen valmentaja -verkkokurssi

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssin tavoitteena on edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä. Kurssi kuuluu SAJL 0-tason kursseihin, jotka tulee olla suoritettuna kaikilla valmentajilla ennen 2022 kilpailukautta..

Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on luotu valmentajien osaamisen kehittämisen tueksi. Verkkokurssi on osa urheiluyhteisön yhteistä vastuullisuusohjelmaa ja turvallisen toimintaympäristön toimenpiteitä. Tutustut vastuulliseen ja hyvään valmentamiseen sekä opit fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. Kurssin suorittamalla osoitat sitoutumisesi vastuulliseen valmentamiseen. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille urheilun ja liikunnan parissa toimiville ohjaajille ja valmentajille.

Kurssi on ilmainen 2021 loppuun asti. 2022 hinta on 10€. Kesto noin 1 – 1,5h. Kurssin tavoitteena on myös pyrkiä ennaltaehkäisemään, ettei eettisten ja epäasiallista käyttäytymistä koskevien rikkomusten käsittelylle tulisi enää tulevaisuudessa tarvetta.

Suorittamalla kurssin valmentaja osoittaa sitoutumisensa vastuulliseen valmennukseen. Kurssin suoritettuaan valmentaja saa kurssista todistuksen, jonka

Vastuullisen valmentajan -verkkokurssille

Lähetä kurssitodistuksesi SAJL koulutuskomitealle

Lahjan tyttöjen kaikki valmentajat ovat suorittaneen kurssin

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

joulu 01 2021

Time

08:00 - 18:00