Poikien U17 maajoukkueen päävalmentajahaku

SAJL toimintasääntöjen mukaisesti maajoukkueiden päävalmentajien tehtävät ovat määräaikaisia ja määräaikojen päättyessä tehtävät avataan avoimeen hakuun.  Nyt haetaan päävalmentajaa poikien U17 maajoukkueelle vuosiksi 2023–2024.

Suomen poikien U17-maajoukke päätti kautensa komeaan PM-kisojen voittoon lokakuussa 2022 päävalmentaja Toni Uusitalon johdolla.  Vuodesta 2023 alkavalle seuraavalle maajoukkuekaudelle (2023-2024) avataan päävalmentajan tehtävä toimintasääntöjen osoittamalla tavalla vapaasti haettavaksi.

U17 maajoukkueen kilpailutoiminta koostuu Ruotsi-otteluista, sekä nyt vuosittain pelattavista PM-kisoista. Vuoden 2023 PM-kisat on alustavasti sovittu pelattavaksi lokakuussa Norjassa.

Päävalmentajan keskeinen tehtävä on koota muu henkilöstö (joukkueenjohtaja, valmentajisto, huolto) sekä koordinoida ja johtaa maajoukkueen toimintaa SAJL:n strategian ja huippu-urheilu strategian mukaisesti. Päävalmentajalta edellytetään sitoutumista projektiin koko sen keston ajalle ja organisointikykyä.

Maajoukkueiden valmentajat tehtäviin nimittää esitysten pohjalta SAJL:n hallitus.

Hae nyt

Kaikkia päävalmentajaksi haluavia pyydetään täyttämään hakulomake 21.11.2022 mennessä. Rekrytointia koordinoi puheenjohtaja Roope Noronen jolle voi myös osoittaa tehtävään liittyvät mahdolliset kysymykset (roope.noronen@sajl.fi)

 

Hae tehtävään:  U17 päävalmentajahaku

Date

marras 13 - 21 2022
Expired!

Time

All Day

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *