Valtakunnallinen Valmentaa kuin nainen -etätapaaminen 13.4.2021

Valmentaa kuin nainen -hanke järjestää avoimen maksuttoman valtakunnallisen etätapaamisen kaikille naisurheilijoille, -harrastajille, -valmentajille tai valmennuksesta kiinnostuneille naisille. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös naisten valmennuksesta kiinnostuneet miehet. Erityisesti kohderyhmänä ovat hankkeessa mukana olevien lajien − kamppailulajien, painonnoston ja palloilulajien − henkilöt. Tule kuulemaan huippuvalmentajan tarinaa, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

OHJELMA:

klo 18.00 Tilaisuuden avaus 
Hankevastaavat, Valmentaa kuin nainen -hanke

klo 18.30 Valmentajatarina
Anna Signeul, jalkapallon naisten A-maajoukkueen Helmareiden päävalmentaja

klo 19:30 Naisvalmentajuus Suomessa – ryhmäkeskustelut asiantuntija-alustuksen pohjalta
Sanna Erdoğan, hanketyöntekijä, Valmentaa kuin nainen -hanke

PUHUJAT

Anna Signeul on toiminut Helmareiden eli jalkapallon naisten A-maajoukkueen päävalmentajana vuodesta 2017. Pesti alkoi pian Hollannissa pelattujen naisten EM-kilpailujen jälkeen, joissa Signeul oli Skotlannin päävalmentajana. Helmikuussa 2021 Signeulin johdolla Helmarit saavuttivat paikan EM-kilpailuihin 2022. Karsinnoissa sinivalkoiset eivät hävinneet otteluakaan. Signeulille valmentaminen on intohimo, johon laitetaan koko sielu peliin.

Valmentaja ja kouluttaja Sanna Erdoğan  johdattaa osallistujat pohtimaan naisvalmentajien toimintamahdollisuuksia suomalaisessa liikuntakulttuurissa. Ryhmäkeskusteluissa pohditaan, mikä vaikutus toimintaympäristöllä ja valmentajuuden käsitteellä on valmentamisen mahdollisuuksiin ja valmennuksesta kiinnostumiseen.

Mukaan mahtuu 60 osallistujaa. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 8.4.2021Ilmoittautuneille lähetetään Zoom -linkki viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

LISÄTIEDOT:

Valmentaa kuin nainen -hankkeen hanketyöntekijä Sanna Erdoğan, sanna.erdogan@suomenvalmentajat.fi / 0415058209.

Ilmoittautuminen

Tags: ,

Date

huhti 13 2021
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *