VII Coach Webinaari: Erikseen erinomaisia – Yhdessä ylivoimaisia, kuinka valmentajana luoda vahva suhde vanhempiin?

 

Osallistumismaksu
Webinaari on ilmainen.

Ilmoittautuminen

5.5. klo 16 mennessä. Huomioi, että webinaarin ilmoittautuminen on kaksiosainen. Täytä ensin alla oleva lomake ja sen jälkeen vahvistusviestistä (selain tai sähköpostiviesti) rekisteröidyt ZOOM webinaarialustaan. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiin linkin webinaariin kirjautumiseen. Mikäli et ole vielä jäsen, ilmoittautuessasi webinaariin sitoudut vastaanottamaan Suomen Valmentajien yhteydenoton jäsenyydestä.

VII Coach Webinaarin aiheena on valmentajan ja urheilevien lasten ja nuorten vanhempien välinen yhteistyö. Webinaarissa käydään läpi asioita, jotka auttavat valmentajaa vanhempien kohtaamisessa ja tukevat avointa, hyvää ilmapiiriä yksilövalmennuksessa sekä joukkueen ympärillä. Otsikoina tiiviissä hieman yli tunnin mittaisessa webinaarissa ovat seuraavat aiheet:

  • Haasteet valmentajan näkökulmasta
  • Valmentaja – vanhempi vuorovaikutus ja sen kehittäminen
  • Valmentajan jaksaminen & elämänpyörä

Webinaari sopii kaikille valmentajille, ohjaajille ja opettajille, jotka toimivat urheilevien lasten ja nuorten parissa. Kahden asiantuntijan voimin webinaarista saat ajatuksia ja työkaluja parempaan vuorovaikutukseen vanhempien kanssa ja kehität omia toimintatapojasi.

Kari Helander (Coach Kari) on kouluttanut ja vetänyt paljon erilaisia seminaareja sekä keskustelutilaisuuksia urheiluseurojen valmentajille, urheiluperheiden vanhemmille, seurajohtajille, opettajille ja ohjaajille.

Laura Andelin, (sosionomi (AMK), psykoterapeutti, psyykkinen valmentaja)

Lue jäsenyydestä www.suomenvalmentajat.fi!

Date

touko 05 2021
Expired!

Time

17:00 - 18:15
Category