Volt Athletics treeniohjelma sopii jenkkifutarille

Ohjelman hankkiminen on avoinna akatemiaurheilijoiden lisäksi muille määrätietoisesti harjoitteleville urheilijoille.

Kohderyhmä

Clemsonin, USC:n, Michiganin, Nebraskan ja Washingtonin yliopistojen freshman football -pelaajat sekä USA:n maajoukkueen pelaajat käyttävät Volt Athletics -ohjelmaa harjoittelussaan. Volt on ollut apuna useille Suomen maajoukkueen mies- ja naispelaajille. Lisäksi ainakin  Mikkeli Bouncers, Helsinki Wolverines, Seinäjoki Crocodiles, Kuopio Steelers, Helsinki Roosters, Wasa Royals ja UN Crusaders ovat seuroina olleet Volt Athletics käyttäjiä.

 

Harjoittelun tavoitteet

Läpi vuoden kestävä ohjelma on amerikkalaisen jalkapallon osalta kehitetty koko kehon voiman, lihasmassan ja räjähtävyyden kehittämiseen. Ohjelma tuo urheilijoille systemaattisen menetelmän kehittyä ja pitää keho toimintakykyisenä läpi harjoitus- ja kilpailukauden.

Volt Ahtleticsin tarjoamat yksityiskohtaiset ja helposti sovelluksen kautta ohjelmat, valmennus- ja harjoiteohjeet. Harjoittelun seuranta auttaa valmentajaa pysymään kartalla miten urheilija edistyy, kun urheilija suorittaa harjoittelua itsenäisesti.

Urheilija valitsee neljästä eri pelipaikkaohjelmasta (qb, ol&dl, wr&db&rb, fb&te&lb, k) sopivimman.  Näille ohjelmille on kolme eri vaativuustasoa. Lisäksi Volt Athleticsin kautta voi harjoituttaa koko joukkuetta omalla yleisohjelmalla.
Volt määrittelee painot, toistot, palautumisajat sekä vaihtelee liikkeitä ja sarjoja. Jokainen treeni on erilainen. Volt toimii kuin henkilökohtainen traineri.

Volt Athletics ohjelmaan kuuluvat  dynaamiset lämmittely- ja jäähdyttelyharjoitukset. Materiaaleihin on lisätty ravitsemukseen, lepoon ja nesteytykseen liittyvä osio. Oheisharjoittelua varten on tarjolla myös lyhyet nopeus- ja ketteryysosiot. Volt Athleticsin ohjelmassa on  monipuolisia harjoitteita eri urheiluvammoista kuntoutuville urheilijoille.

Volt käyttöön

Maksun suorittamisen jälkeen sinut lisätään Volt käyttäjäksi ja saat ohjeet miten toimia. Volt Athletics -ohjelmaan kirjaudutaan omilla tunnuksilla puhelimella/tietokoneella netin kautta.  Lataat applikaatiokaupasta Volt:Gym&Home Workout Plans, kun aloitat harjoittelun.

Voit valita lajiin erikoistuneen – tai yleisohjelman Volt-ohjelman käyttöösi.

Video – miten Voltia käytetään

Treeniohjelma 2022-2023 

Maksa ohjelman käyttömaksu 50 euroa/vuosi mahdollisimman nopeasti viimeistään pe 30 syyskuuta 2022 mennessä.
Treenivuosi kestää vuoden ajan. Oma fysiikkavalmentajasi pääsee mukaan käyttämään Voltia kanssasi ilmaiseksi. Oma harjoittelusi sekä testitulokset eivät ole ulkopuolisten näkyvissä, ne näkyvät vain pienryhmäsi jäsenille ja valmentajille. Ryhmät voidaan räätälöidä seura/pelipaikkakohtaisesti.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tiedustelut:

Heikki Halttunen
nuoriso-&koulutuspäällikkö
sähköposti:heikki.halttunen@sajl.fi
gsm: +358(0)40-569 6644

 

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4242944431067328"
     crossorigin="anonymous"></script>