Volt Athletics treeniohjelma sopii jenkkifutarille

Ohjelman hankkiminen on avoinna akatemiaurheilijoiden lisäksi muille määrätietoisesti harjoitteleville urheilijoille.  U15-U19 maajoukkuerinkiläisille on myös  mahdollisuus harjoitella valmentajan opastuksella.

Kohderyhmä

Clemsonin, USC:n, Michiganin, Nebraskan ja Washingtonin yliopistojen freshman football -pelaajat sekä USA:n maajoukkueen pelaajat käyttävät Volt Athletics -ohjelmaa harjoittelussaan. Volt on ollut apuna useille Suomen maajoukkueen mies- ja naispelaajille. Lisäksi ainakin  Mikkeli Bouncers, Helsinki Wolverines, Seinäjoki Crocodiles, Kuopio Steelers, Helsinki Roosters, Wasa Royals ja UN Crusaders ovat seuroina olleet Volt Athletics käyttäjiä.

Harjoittelun tavoitteet

Läpi vuoden kestävä ohjelma on amerikkalaisen jalkapallon osalta kehitetty koko kehon voiman, lihasmassan ja räjähtävyyden kehittämiseen. Ohjelma tuo urheilijoille systemaattisen menetelmän kehittyä ja pitää keho toimintakykyisenä läpi harjoitus- ja kilpailukauden.

Volt Ahtleticsin tarjoamat yksityiskohtaiset ja helposti sovelluksen kautta ohjelmat, valmennus- ja harjoiteohjeet. Harjoittelun seuranta auttaa valmentajaa pysymään kartalla miten urheilija edistyy, kun urheilija suorittaa harjoittelua itsenäisesti.

Urheilija valitsee neljästä eri pelipaikkaohjelmasta (qb, ol&dl, wr&db&rb, fb&te&lb, k) sopivimman.  Näille ohjelmille on kolme eri vaativuustasoa. Lisäksi Volt Athleticsin kautta voi harjoituttaa koko joukkuetta omalla yleisohjelmalla.
Volt määrittelee painot, toistot, palautumisajat sekä vaihtelee liikkeitä ja sarjoja. Jokainen treeni on erilainen. Volt toimii kuin henkilökohtainen traineri.

Volt Athletics ohjelmaan kuuluvat  dynaamiset lämmittely- ja jäähdyttelyharjoitukset. Materiaaleihin on lisätty ravitsemukseen, lepoon ja nesteytykseen liittyvä osio. Oheisharjoittelua varten on tarjolla myös lyhyet nopeus- ja ketteryysosiot. Volt Athleticsin ohjelmassa on  monipuolisia harjoitteita eri urheiluvammoista kuntoutuville urheilijoille.

Volt käyttöön

Maksun suorittamisen jälkeen sinut lisätään Volt käyttäjäksi ja saat ohjeet miten toimia. Volt Athletics -ohjelmaan kirjaudutaan omilla tunnuksilla puhelimella/tietokoneella netin kautta.  Lataat applikaatiokaupasta Volt:Gym&Home Workout Plans, kun aloitat harjoittelun.

Voit valita lajiin erikoistuneen – tai yleisohjelman Volt-ohjelman käyttöösi.

Video – miten Voltia käytetään

Treeniohjelma 2021-2022 ilman valmentajaa

Maksa ohjelman käyttömaksu 50 euroa/vuosi mahdollisimman nopeasti viimeistään pe 1. lokakuuta 2021 mennessä.
Treenivuosi kestää vuoden ajan. Oma fysiikkavalmentajasi pääsee mukaan käyttämään Voltia kanssasi ilmaiseksi. Oma harjoittelusi sekä testitulokset eivät ole ulkopuolisten näkyvissä, ne näkyvät vain pienryhmäsi jäsenille ja valmentajille. Ryhmät voidaan räätälöidä seura/pelipaikkakohtaisesti.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Kaleb Wezdenkon treeniryhmä 2021-2022 U15-19 maajoukkuerinkiläisille

Avoin kaikille U15-U19 maajoukkueringin urheilijoille (2002-2007) syntyneet). Hän toimii tulevalla peruskuntokaudella voimavalmentajana ikäkausimaajoukkuiden rinkiläisille. Erityisesti heille, joilla ei ole systemaattista fysiikkavalmennusta.

Treenivuoden maksu on 75 euroa/vuosi (sisältää Volt Athleticsin käytön vuoden ajan, yksilöllisen ohjelman, harjoittelun seurannan, testausohjauksen, yksilöllisen tavoiteasettelun ja valmennuksen etänä).  Maksamalla pääset mukaan ryhmään, tee se mahdollisimman nopeasti viimeistään  1.10. 2021. Treenivuosi kestää vuoden ajan.

Kaleb Wezdenko opiskelee Haaga Helian viimeistä vuotta (Sports Coaching and Management) ja hän suorittaa työharjoittelunsa 2021 syyskuu 2022 toukokuu SAJL:ssä. Hän on kotoisin Yucca Valley , Californiasta.  Peliura: high school Joshua Springs Christian TE&DL, College of the Desertin DL/OL , Grand View University DL , all confrence -pelaaja. Asunut Kotkassa vuodesta 2018 ja pelannut Kotka Eaglesissa. 27-vuotias Wezdenko toimii lisäksi U17maajoukkueen linjapuolustajien valmentajana.

Yhteystiedot: kwezdenko@gmail.com, +358449654878

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tiedustelut:

Heikki Halttunen
nuoriso-&koulutuspäällikkö
sähköposti:heikki.halttunen@sajl.fi
gsm: +358(0)40-569 6644

 

Date

syys 15 2021
Expired!