Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Suomen U17-maajoukkue avasi PM-turnauksen voitolla

Suomen U17 jenkkifutisnuoret avasivat PM-turnauksen vakuuttavasti. Tanska kaatui Ruotsin Örebrossa pelatussa ottelussa suurinumeroisesti 55-6 (35-0).

Suomen hyökkäys aloitti pelin vakuuttavasti keskushyökkääjä Konsta Mäenpään siirrettyä Suomen 6-0 johtoon komealla juoksu-touchdownillaan heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla. Suomen hyökkäys tehtaili pelin ensimmäisellä puoliskolla yhteensä viisi touchdownia ja puolustuksen pidettyä nollan, puoliaikatulos oli 35-0.

Ottelun kolmannen neljänneksen ainoan pistesuorituksen teki Tanska, joka hyödynsi Suomen hyökkäyksen virheiden ansiosta saamansa erinomaisen kenttäaseman.

Suomi painoi kaasun pohjaan ottelun päätösjaksolle tehden vielä kolme touchdownia ja päätöslukemiksi 56-6.

Suomen parhaana pelaajana palkittiin keskushyökkääjä Konsta Mäenpää joka keräsi yhden touchdownin ohella joukkueelle ison kasan jaardeja.

Joukkueen päävalmentaja J-P Kuusisto oli ottelun jälkeen tyytyväinen pelistä sekä siitä, että joukkue pystyi peluutamaan rosteria koko leveydeltään:

-Peli oli aika lailla sellainen kuin odotin. Vähän ylilatausta alkuun. Saatiin kuitenkin laajalla rintamalla onnistumisia myöhemmin. Puoliajalla lataus tippui liian alas, mutta aika hyvin pojat lopuksi heräsivät jatkamaan peliä. Tulos oli aika odotettu. Me oltiin atleettisesti parempia ja uskoisin, että paremmin valmistautuneita. Kyllä me joka rintamalla oltiin parempi joukkue.

Konsta Mäenpää palkittiin Suomen parhaana pelaajana (Kuva: Mikko Vento)