Search
Close this search box.

Los Angelesin 2028 Olympiakisojen ohjelmaan hyväksytyn lippupallon maajoukkueilla on edessä arvokisojen putki. Haave Suomen olympiapaikasta on vielä kaukainen ja matkalla Losiin lippupallomaajoukkueillamme on lukuisia välietappeja. Vuoden 2024 merkittävimmät tapahtumat ovat naisten ja miesten MM-kotikisat elokuussa Lahdessa sekä U15 ja U17 maajoukkueiden EM-turnaus Serbian Belgradissa syyskuussa.

Avullasi voimme saavuttaa suuria asioita

Monissa urheilulajeissa pelaajat osallistuvat maajoukkuetoiminnan kustannuksiin omalla panoksellaan.  Nuorena kasvavana lajina lippupallo ei ole tässä suhteessa poikkeus. Pelaajamme ovat sitoutuneita edustamaan maatamme arvokisoissa, ja valmiita panostamaan oman joukkueensa menestykseen. Lippupallossa maajoukkuepelaajan sitoutuminen ulottuu tällä hetkellä myös kustannuksiin.

Kutsumme sinut mukaan tukemaan maajoukkueprojektejamme. Voit omalla panoksellasi auttaa arvokisoihin valmistautuvia joukkueita varmistamaan, että jokaisella pelaaja on yhtäläinen mahdollisuus osallistua maajoukkuetoimintaan täysillä ilman ylimääräistä taloudellista taakkaa taustasta riippumatta. Tasapuoliset taloudelliset lähtökohdat antavat perustan yhtenäiselle joukkueelle, joka on valmis saavuttamaan suuria asioita.

Lunasta tuki-ilmoitus tai osta maajoukkue-tukijan VIP-paketti

Voit tukea lippupallomaajoukkueita lunastamalla MM-kisojen käsiohjelmaan oman tuki-ilmoituksen tai ostaa rivi-ilmoituksen lisäksi VIP-paketin Lahden MM-kisaviikon tapahtumiin.

Tuki-ilmoituksen hinta on 300 euroa ja se oikeuttaa yrityksen tai henkilön nimen mainitsemiseen kisaohjelman tukijasivulla. 500 euron VIP-paketin lunastajat saavat rivi-ilmoituksen lisäksi VIP-passin Liikuntakeskus Pajulahden sekä Lahden Stadion kisa-alueelle.

Valitse joukkue, jota halua tukea