Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

16-vuotiaat ja nuoremmat EM-pronssiotteluun ilmaiseksi pelipaidassa

Suomen ja Ranskan välisen miesten EM-pronssiottelun lipunmyynti on nyt avattu. Lippujen hinnat alkaen 17,50 ja 0-16-vuotiaat pääsevät katsomoon ilmaiseksi pelipaita päällä. Juuri lanseeratulla Urheilukortilla kaksi katsojaa pääsee otteluun avaustarjouksena 18 euron pakettihintaan.

Suomen miesten jenkkifutismaajoukkue kohtaa hallitsevan Euroopan mestarijoukkue Ranskan Vantaalla lauantaina 30.10.2021.  Ottelussa panoksena EM-pronssimitalit. Suomen maajoukkue on amerikkalaisen jalkapallon eurooppalaisen maajoukkuehistorian menestynein joukkue viidellä mestaruudella ja yhteensä 12 EM-mitalilla. Vuoden 2018 EM-kisoissa Suomi ylsi pronssimitaleille. Pronssiottelun vastustaja Ranska on yltänyt mitaleille kolmissa edellisissä EM-kisoissa ja puolustaa Vantaalla vuonna 2018 voittamaansa mestaruutta.

Pronssiottelun liput ovat nyt myynnissä Lippupisteen sivulla.  SAJL tarjoaa kaikille 0-16-vuotiaille vapaan sisäänpääsyn otteluun pelipaita päällä. Kannattaa siis tunnustaa väriä ja saapua kannustamaan Suomelle miesten maajoukkueen 13 arvokisamitali. (Valmistauduthan todistamaan ikäsi, mikäli hyödynnät ilmaistarjousta.)

Liput: Lippu.fi

Urheilukortilla kaksi henkilöä yhteishintaan 18€

Lokakuun alussa Suomessa lanseerattu Urheilukortti on museokortin tapainen ”pääsylippu” urheilutapahtumiin. SAJL on solminut yhteistyösopimuksen konseptin kanssa ja kaudelle 2022 myös jenkkifutisseuroilla on mahdollisuus täyttää katsomoidensa tyhjät paikat uuden konseptin avulla.  Miesten EM-pronssipeli on ensimmäinen jenkkifutiksen tapahtuma, jossa urheilukorttia voi hyödyntää. Urheilukortin haltija voi ostaa peliin liput kahdelle hintaan 18 €.

Urheilukorttiin sisältyy kerralla viisi pääsylippua erikoishinnalla eri tapahtumiin. Tapahtumakalenteriin voi tutustua Urheilukortin mobiilisovelluksessa ja palvelun nettisivuilla. Mobiilisovelluksen voi ladata maksuttomana mobiilisovelluksena Google Play -kaupasta ja App Storesta. Pääsyliput sisältävän Urheilukortin voi ostaa suoraan mobiilisovelluksesta.

Tutustu:  Urheilukortti

Ringa Ropo kävi naisten Vaahteraliigan loppuottelun puoliajalla kertomassa Urheilukortista sekä jatkon hankkeista joilla tavoitellaan urheilukatsomoihin uusia silmäpareja.

 

Lataa PDFTulosta