Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Amerikkalaisen jalkapallon U17 PM-kisat Vantaalla 19.-22.10.2022

Amerikkalaisen jalkapallon U17-ikäluokan Pohjoismaiden mestaruudesta pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla keskiviikosta alkaen. Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska mittelevät pohjolan parhaan juniorimaan tittelistä jo seitsemättä kertaa.

Amerikkalaisen jalkapallon U17 PM-kisat päättävät kauden 2022 kansainvälisten pelien kavalkadin, josta Vantaalla on saatu nauttia heinä-elokuussa pelatuista naisten MM-kisoista alkaen. Nyt seitsemättä kertaa pelattaviin poikien PM-kisoihin osallistuvat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja ja Tanska.

U17-ikäluokan nuoret ovat pelanneet Pohjolan mestaruudesta vuodesta 2008 lähtien. Aiemmin tarjolla olleista kuudesta mestarin tittelistä kolme on mennyt Ruotsille ja kolme kertaa suomalaiset ovat päässeet nostamaan mestaruuspokaalia voiton kunniaksi.  Hallitseva mestari on Ruotsi, joka kukisti vuoden 2019 loppuottelussa Suomen niukasti 7-13.

U17 PM-kisojen aikataulu

Keskiviikko 19.10.

  • Klo 14:30 Ruotsi – Tanska
  • Klo 18:30 Suomi – Norja

 

Lauantai 22.10.

  • Klo 10:00 pronssipeli
  • Klo 13:00 loppuottelu

 

Suorat lähetykset AFItv:ssä

Kaikki PM-kisojen ottelut striimataan suorina englanniksi selostettuina lähetyksinä AFItv:ssä.   Otteluita voi seurata veloituksetta, mutta palvelu edellyttää kirjautumisen.

 

Suorat striimit:  AFItv 

Tutustu:  Suomen U17-maajoukkue PM-kisoissa

Liput matseihin:  Lippu.fi

Kuva:  Jari Turunen

 

HUOM!  Muutama vapaaehtoinen pelipäiville mahtuu vielä mukaan

Syyslomaviikko sekä flunssa-aalto ovat verottaneet ottelutapahtumaan ilmoittautuneiden vapaaehtoisten lukumäärää.   Muutama auttamishaluinen mahtuu vielä mukaan pelipäiville.  Esimerkiksi pallohenkilöitä ei ole otteluihin saatu värvättyä toivottua määrää. Tarjolla on siis todellisia ringside-paikkoja kentän laidalle kansainvälisiin peleihin.  Jos haluat olla mukana tekemässä U17-poikien turnauksesta toimivamman ilmoittaudu porukkaan:   Vapaaehtoiset 2022

 

Lataa PDFTulosta