Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Avoin lippupallon laji-info seuroille

SAJL järjestää jäsenseuroille sekä muille lippupallon kilpailutoiminnan mukana toimimisesta kiinnostuneille tarkoitetun lippupallon esittelytilaisuuden Teams-kokouksena torstaina 6. toukokuuta klo 20.00.

Tunnin mittaiseksi suunnitellussa tilaisuudessa on tarkoituksena on käydä läpi suomalaisen flägin nykytilaa sekä suunnitelmia, joita jatkon osalta ollaan tekemässä. Agendalla mm:

  • Sarjatoiminta ja pelaajalisenssit
  • Seurojen mahdollisuus
  • SM-viikot
  • Arvokisat 2021-2028
  • Maajoukkuevalmentajien esittäytymiset
  • Organisoituminen

 

Ensimmäiset askeleet lajin kehittämiseen on jo otettu värväämällä naisten ja miesten maajoukkueille erinomaiset päävalmentajat. Lippupallotoimintaa koordinoiva SAJL:n Lippupallovaliokunta on järjestäytymässä touimintaan uudella kokoonpanolla ja flagi-toimintaan mukaan on ilmoittautunut jo uusia vapaaehtoisia.

Kansainvälinen lippupallo on vahvassa kasvussa ja valmistautumassa kaikkien aikojen arvokisaputkeen. Suomi on ilmoittanut Israelissa joulukuussa järjestettäviin Flagin MM-kisoihin mukaan sekä naisten, että miesten joukkueet ja matkaan lähdetään korkein kilpailullisin tavoittein.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja vastaa samalla muutamaan lippupalloa koskeviin kysymyksiin. Jos tiedossasi on seuratoiminnan ulkopuolella olevia lippupallotoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä, välitä viestiä myös heille. Kutsu on avoin.

Tervetuloa:  Ilmoittautumiset

HUOM!  Avoimet infot miesten ja naisten maajoukkueista kiinnostuneille pelaajille järjestetään lähiaikoina.  Naisten maajoukkueen avoin kick off järjestetään jo maanantaina 10.5.  Tarkemmat ohjeet maajoukkueinfojen ilmoittautumisista lähipäivinä.

Lataa PDFTulosta