Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

BioSteel Suomen jenkkifutis- ja lippupallomaajoukkueen urheilujuomaksi

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on solminut yhteistyösopimuksen BioSteel-urheilujuoman käyttämisestä kaikkien SAJL:n jenkkifutis- ja lippupallomaajoukkueiden juomana. BioSteel-tuotteiden lähtökohtana on kalorittomuus, kofeiinittomuus ja turvalliset raaka-aineet.

SAJL:n toiminnanjohtaja Mika Heinonen on tyytyväinen sopimukseen uuden yhteistyökumppanin kanssa:

 – Nesteytyksen merkitys ennen urheilusuoritusta ja sen aikana on oleellista myös jenkkifutiksessa sekä lippupallossa. Tämä pätee erityisesti, jos keliolosuhteet ovat haastavat. Yhteistyökumppanuutemme kautta saamme maajoukkueillemme laadukkaat urheilujuomat niin leirityksiin kuin peleihin. BioSteel-tuotteet ovat osa valmistautumistamme huippusuorituksiin

Suomen maajoukkueet samaan talliin Patrick Mahomesin kanssa

BioSteel on Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden suosituin urheilujuoma- ja lisäravinne. Tuoteperheellä on sopimus NHL:n kanssa, ja sitä suosivat myös monien muiden urheilulajien huippuammattilaiset sekä liikunnan harrastajat. Suomessa BioSteelin talliin kuuluu mm. FC TPS ja Tampereen Tappara.

BioSteel-valikoima sisältää urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nesteytystuotteita sekä tuotteita urheilutankkaukseen ja palautumiseen. Urheilujuomat sisältävät mm. B-vitamiineja, aminohappoja ja elektrolyyttejä.

 BioSteelin tarina alkoi halusta kehittää urheilijoille kokonaisvaltainen tuote ilman turhia kaloreita ja lisäaineita sekä ilman sokeria ja kofeiinia. Näin syntyi legendaarinen Pink Drink, joka sisältää liikkujalle tärkeitä ravintoaineita. Lisäksi suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia.

Turvallisuus ja puhtaus edellä – jokaisen liikkujan hyväksi

BioSteel-tuotteet soveltuvat huippu-urheilun ja kovemman treenaamisen ohella arkiliikkujille, iästä ja tasosta riippumatta. Helteellä nesteytys on erityisen tärkeää kaikille

NSF-sertifikaatti sekä eurooppalaisen testilaboratorio LGC:n analyysit takaavat, että BioSteel-tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista, eikä niissä ole esimerkiksi hormonijäämiä. Koska BioSteel on luotettava valinta tiukan doping-seulan läpäiseville urheilijoille, on se sitä kaikille muillekin liikunnan harrastajille.

BioSteel panostaa pakkausten ekologisuuteen. Sports Drink -urheilujuomien pakkaukset on tehty uusiutuvista materiaaleista, ja ne ovat uudelleensuljettavia ja kierrätettäviä.

Suomen jenkkifutismaajoukkueet kesällä mitalitaisteluun

Suomen jenkkifutismaajoukkueiden vuosi 2022 oli huikea. Naiset voittivat komeasti MM-pronssia Vantaalla kotikisoissa ja hävisivät kisoissa ainoastaan lajin ylivoimaiselle kärkimaalle USA:lle. Miesten maajoukkue taisteli tiensä tulevan kesän EM-mitalipeleihin ja samaan ylsi myös Suomen miesten U19 maajoukkue. Nuorimmassa U17-ikäluokassa suomalaiset voittivat PM-tittelin puhtaalla pelillä.

Nyt uusi menestyksen kausi käynnistetään yhdessä BioSteelin kanssa, ja tavoitteena on jatkaa suomalaisen jenkkifutiksen huikeaa mitaliputkea.  Lippupallossa maajoukkueiden katseet ovat jo vuoden 2024 MM-kotikisoissa, mutta jo tulevana kesänä taistellaan EM-mitaleista Irlannin Limerickissä.

 

Lataa PDFTulosta