Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Bryce Stancombe Helsinki Roostersin pelinrakentajaksi

Helsinki Roosters julkaisi perjantaina korvaajan uransa päättäneelle Miro Kadmirylle.  Helsinkiläisjoukkueen hyökkäystä johtaa kaudella 2022 yhdysvaltalainen Bryce Stancombe.

25-vuotias Bryce Stancombe kuuluu harvinaisiin yliopistopelaajiin, jotka ovat venyttäneet korkeakouluvuosiensa määrän peräti seitsemään ja tutkintojen kolmeen. Opinahjona Standcobella on ollut University of Indiana (NCAA D2, GLVC conference).  Kahden viimeisen kautensa aikana mies kului joukkueensa kapteenistoon ja kaudella 2020-2021 Standcobe valittiin joukkueessaan hyökkäyksen MVP pelaajaksi.

Roosters päävalmentaja Juha Hakala kertoi aiemmin etsivänsä yhdysvaltalaista pelinrakentajaa, joka pystyy auttamaan nuorta Ambro Urjansonia kehittymään. Näin Hakala kertoo valinnastaan seuran tiedotteessa:

-Viimeisen kolmen kauden aikana meillä on ollut etuoikeus nauttia maajoukkuepelinrakentaja Miro Kadmiryn suorituksista.  Kokeneena pelinrakentajana hän oli myös hyökkäyksemme johtohahmo.  Keskeisenä tekijänä uutta pelinrakentajaa etsiessämme oli kokemus ja valmius ottaa hyökkäyksemme johtajan rooli haltuun, sekä kyky auttaa kotimaisia pelinrakentajiamme kasvamaan…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

Lataa PDFTulosta