Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Butchers julkaisi nuoren rosterin

Porvoon Butchersin yltäminen Vaahteraliigan kolmannelle sijalle oli kauden 2021 yksi suurimmista yllätyksistä. Edellisellä kaudella voitotta edennyt joukkue taisteli pisteet tärkeistä peleistä ja palasi mitalikantaan kymmenen vuoden kuivan kauden jälkeen. Nyt on taas uudelleenryhmittymisen aika.

Porvoon Butchers onnistui houkuttelemaan kaudelle 2021 rosteriinsa suuren joukon seuran veteraanipelaajia. Konkarien panos sekä kentällä, että pukuhuoneessa nosti teurastajat hienoon vireeseen. Valmentajaksi saatiin lopulta värvättyä edellisen mitalivuoden velho Jim Nendel, joka Havaiji-paitaan pukeutuneena kannusti miehistönsä hienoihin suorituksiin kentällä. Nyt on jälleen uuden rakentamisen aika ja Butchers on muiden liigajoukkueiden lailla julkaissut ensimmäisen silmäyksen kauden 2022 rosteriin.

Nuorella rosterilla mennään

Butchersin lokakuun rosterin 34 pelaajasta peräti 15 on syntynyt 2000-luvulla. Viime kaudella kentille houkutellut konkarit eivät ole vielä sulien vesien aikaan innostuneet mukaan, ja listalta löytyykin ainoastaan neljä yli 30-vuotiasta pelaajaa (Joonas Kolkka, Niko Pennanen, Kimmo Korpinoro, Asko Pajunen). Viime kaudella joukkueen hyökkäyksen moottorina toimineen Jabari Harrisin nimeä sopimuspelaajien listalta ei löydy…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta