Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Butchers sopimukseen Dante Edwardsin kanssa

Porvoon Butchers on solminut pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Dante Edwardsin kanssa, Monipuolinen Edwards tulee pelaamaan Porvoossa pääosin puolustuksessa, mutta rooleja on tarjolla myös hyökkäyksen puolella.

Missourin Kansas Citystä kotoisin oleva Dante Edwards pelasi yliopistopelinsä Benedictine Collegessa (NAIA). Pelioikeutensa päätyttyä yliopistoedustusvuosien täyttyessä Benedictinessa Edwards halusi jatkaa opintojaan ja suuntasi Iso-Britanniaan Leeds Becket yliopistoon. Brittiyliopiston jenkkifutisjoukkueessa Edward valittiin jo harjoituskaudella kapteeniksi ja sai vastuulleen pelaamisen kahteen suuntaan tukimiehen sekä keskushyökkääjän rooleissa.

Butchers-tiedotteen mukaan 23-vuotiaan Edwardsin pelipaikka on puolustuksen linja, mutta hänet tullaan puolustusroolinsa ohella varmuudella näkemään myös hyökkäyksen puolella.  Tuore värväys odottaa innolla pääsyään Suomeen ja uskoo pystyvänsä auttamaan joukkuettaan monipuolisuudellaan:

-Voitte odottaa minulta paljon toimintaa molemmin puolin palloa. Valikoimastani löytyy paljon taitoa, jonka näyttämistä Butchersissa maltan tuskin odottaa.

Edwards on toinen Butchersin kiinnittämä EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiöön kuuluva pelaaja. Seura julkaisi aiemmin pelinrakentajan paikalla pelaavan Brandon Gwinnerin sopimuksen.

Lähde: Butchers

Kuva: Benedictine College

 

Lataa PDFTulosta