Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

CFL+ tarjoaa Kanadan ammattilaissarjan pelit vapaasti katsottavina suorina lähetyksinä

Kanadan ammattilaissarja CFL tarjoaa kansainvälisinä striimeinä kaikki runkosarjan 81 ottelua. Tarjolla ovat lisäksi playoff-pelit sekä loppuottelu Grey Cup -mestaruus sunnuntaina 19. marraskuuta.

Suomen Chris Mulumba aloittaa jo kolmannen kautensa Kanadan CFL:n Hamilton Tiger-Catsin puolustuksessa.  Suomalaiselle jenkkifutisyleisölle tarjoillaan tällä kaudella varsinaista herkkua, kun ammattilaissarja esittää suorina striimeinä kaikki runkosarjan pelit uudessa CFL+ palvelussa.

Helppo käyttää!

CFL+ on on tarjolla läppäreille ja mobiililaitteilla ilman lisäohjelmia tai kirjautumispalveluja.  Rekisteröidy palveluun yksinkertaisesti sähköpostiosoitteellasi, etunimelläsi ja sukunimelläsi, ja voit katsoa niin monta peliä kuin haluat läpi kauden. Pelejä ei voi katsoa jälkikäteen tallenteena, ne ovat tarjolla ainoastaan suorina striimeinä!

Mulumban Tiger-Catsin ensimmäinen peli on jo perjantain ja lauantain välisenä yönä Winnipegissä.  Chris ei ole ainakaan aamupäivän tiedon mukaan pelaavassa kokoonpanossa, mutta tilannetta kannattaa seurata Ticatsin verkkosivuilta.

 

Lue lisää ja kirjaudu palveluun:  https://www.cfl.ca/plus/

Hamilton Tiger-Cats rosteri:  https://ticats.ca/roster/

 

Lataa PDFTulosta