Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

CFL yhteistyö – valmennusklinikka tiistaina 9.6.

CFL Toronto Argonautsin keskushyökkääjien valmentaja Fred Reid pitää online klinikan ensi tiistaina 9.6. klo 20.00-21.30. Aiheena on erityisesti keskushyökkääjien kehittäminen ja valmentaminen. Klinikka pidetään Microsoft Teamsillä ja linkki koulutukseen ilmoittautuneille toimitetaan tiistaina muutamaa tuntia ennen klinikan alkua.

Reid oli Winnipeg Blue Bombersin tähtikeskushyökkääjä vuosina 2007-2011 ja valittiin kolmesti CFL:n all-starsiin. Reid eteni urallaan 4505 jaardia ja on Winnipegin historiassa kuudenneksi eniten edennyt keskushyökkääjä. Vuonna 2009 Reid juoksi oman yhden ottelun ennätyksensä (260 jaardia 26 yrityksellä). Tuo ennätys on CFL historian kolmanneksi paras suoritus yhdessä ottelussa.

Ennen siirtymistä CFL:ään Reid pelasi yliopistouransa Mississippi Staten yliopistossa ja oli uran päättyessä SEC historian kaikkien aikojen potkunpalauttaja.

Peliuransa jälkeen Reid on toiminut Floridassa Tampan alueen Middleton High Schoolin päävalmentajana ennen siirtymistä Toronto Argonautsiin.

Ilmoittaudu klinikkaan tästä viimeistään maanantaina 8.6.

Lataa PDFTulosta