Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Crocodiles avasi Vaahteraliigan sopimuspelin näyttävästi

Kaudella 2021 neljänneksi Vaahteraliigassa sijoittunut Seinäjoki Crocodiles avasi ensimmäisenä liigajoukkueena tulevan kauden sopimuspelin. Pöytään lyötiin heti kovat yhdysvaltalaiset Christian Powell ja Zachary Whitehead sekä tukku tulevaisuuden tähtiä.

Crocodiles oli menneellä kaudella yksi niistä joukkueista, jotka kärsivät suurta epäonnea pelinrakentajavalinnoissaan. Tulevalle kaudelle seinäjokiset eivät jätä joukkueen tärkeimmän pelaajan valintaa kalkkiviivoille, vaan julkaisivat Zachary Whiteheadin jatkavan joukkueessa tulevana kesänä. Whitehead avasi lupaavasti 2021, mutta loukkaantui heti alkukaudesta. Pelinrakentaja ehti olla mukana kolmessa ottelussa ja heitti niissä viisi touchdownia komealla 76,9 %:n tarkkuudella. Loukkaantumisesta huolimatta yhdysvaltalainen ehti osoittaa valmennusjohdolle osaamisensa sekä kentällä että sivurajalla ja sopimus tulevasta kaudesta syntyi hyvissä ajoin jo lokakuun puolella. Crocodiles-päävalmentaja Andy Bezaire on tyytyväinen nopeasti lukittuun sopimukseen:

Zacharyn sopimus on iso asia joukkueellemme. Hänellä oli paljon muita vaihtoehtoja, joten on hienoa, että hän päätti palata Seinäjoelle ja hoitaa kesken jääneet asiat maaliin saakka tulevana kautena. Hän teki hienoa työtä auttaessaan nuoria laitureitamme Joel ja Janne Särkelää viime kaudella ja olen innoissani, että tuo työ jatkuu…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta