Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Crocodiles julkaisi pelaajasopimuksia Super Bowl iltana

Vaahteraliigan viime kauden nelonen, Seinäjoki Crocodiles julkaisi Super Bowl iltana kaksi uutta pelaajasopimusta. Ranskalainen Antony Rodrigues vahvistaa joukkueen puolustuksen takakenttää ja hyökkäyslinjan keskimmäinen mies, Antti Rinta-aho jatkaa Crocoissa jo kuudetta kauttaan.

24-vuotias Antony Rodrigues on kaksinkertainen Ranskan mestari Thonon Black Panthersin riveistä. Rodriguesilla on lisäksi pelikokemusta Kanadasta Cégep de Thetford collegen joukkueessa vuodelta 2016. Miehen Suomeen saapumisen taustalta löytyy tuttu tarina. Aiemmin Vaahteraliigassa ja Crocodilesissa pelanneet maanmiehet ovat suositelleet sarjaa ja joukkuetta.  Crocodilesin tiedotteessa ranskalainen kertoo olevansa innoissaan päästessään ensimmäistä kertaa pelaamaan amerikkalaista jalkapallon Euroopassa kotimaansa ulkopuolella.

-Suomen liiga on yksi Euroopan kovatasoisista sarjoista ja olen saanut paljon hyvää palautetta pelaamisesta Seinäjoella. Crocodiles on hyvä paikka tulla pelaamaan ja menestymään ja voin auttaa joukkuetta voittamaan mestaruuden.

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta