Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Crocodiles vahvisti puolustustaan kovilla kotimaisilla

Crocodiles on julkaissut kovia kotimaisia vahvistuksia puolustukseensa. Maajoukkuemies Filip Zacok pelaa myös tulevana kesänä Seinäjoella ja nuoruuden voimaa puolustukseen tuo Oskari Tapola.

Filip Zacok venytti sopimuksensa solmimista Crocojen kanssa kesän kynnykselle.  26-vuotias linjamies on viettänyt kiireiset pari kautta hoidettuaan vaahteraliigakausien ohella varusmiespalveluksensa sekä osallistuttuaan sekä NFL:n että CFL:n kansainvälisten pelaajien combine-tapahtumiin Lontoossa ja Torontossa. Nyt offseason alkaa kuitenkin olla vaiheessa, jossa Zacok palaa seinäjokisten rosteriin.

Kaudella 2022 Zacok taklasi Crocodilesin kivenkovan puolustuslinjan mukana pelaamissaan yhdeksässä runkosarjapelissä yhteensä 19,5 taklausta. Kaikkiaan Zacok on kerännyt viiden vaahteraliigakautensa aikana 116,5 taklausta. Lukemalla hän sijoittuu seinäjokisten kaikkien aikojen taklaajalistalla sijalle 12.

Zacok kuuluu niihin harvoihin suomalaispelaajiin, jotka ovat päässeet pelaavaan miehistöön Yhdysvaltojen NCAA:n I-divisioonan koulun joukkueessa. Indiana State Universityn joukkueessa mies pelasi kahden kauden aikana 22 ottelua joissa tuloksena 31 taklausta ja kolme pelinrakentajan säkitystä…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta