Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Crocodiles värväsi linjamiehen Ranskasta

Seinäjoki Crocodiles on julkaissut solmineensa sopimuksen 22-vuotiaan ranskalaisen linjamiehen kanssa. Angelo Lafargue on pelannut yliopistojalkapalloa Kanadassa.

Ranskan jenkkifutissarjan peruuntuminen on luonut tasokkaiden eurooppalaispelaajien kevätmarkkinat muille sarjoille. Seinäjoki Crocodiles on hyödyntänyt tarjolle tullutta tilaisuutta solmimalla kautta 2021 koskevan sopimuksen nuoren Angelo Lafarguen kanssa. Lafarguen oli määrä pelata Ranskan pääsarjassa pelaavan Hurricanes de Montpellierin kanssa, mutta korona toi muutoksen nuoren miehen suunnitelmiin.

Angelo pelasi kaudella 2018-2019 Kanadan Quebecissä Gaillards of Jonquieren yliopistojoukkueessa. Joukkue voitti yliopistojen III-divisioonan mestaruuden voittamalla kaikki kauden 11 ottelua.

Corocilesin edustajan Timo Tuokon mukaan asiat saatiin sovittua hyvässä hengessä ja pikaisella aikataululla, kauden peruuntuessa Ranskassa aika nopeasti kävi selväksi, että miehen pelihalut olivat kovat.

Crocodiles hyökkäyksen linjavalmentaja Ville Nevalaisen mukaan ranskalaispelaaja on odotettu vahvistus.

-Hyökkäyslinja tarvitsi ilman muuta vahvistuksia, tässä on koitettu kärsivällisesti odottaa mitä Suomessa ja euroopan sarjoissa tapahtuu, nyt löytyi erittäin kova täsmävahvistus.

Lafarguella on kokemusta molemmilta puolilta palloa, mutta 22-vuotiaan, 186cm pitkän ja lähes 130kg painavan pelimiehen paikka löytynee Crocodiles-tiedotteen mukana hyökkäyksen puolelta.

Lähde: Crocodiles

Lataa PDFTulosta