Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

East City Giants uudistaa valmennustaan

I-divisioonakauteen 2021 valmistautuvan helsinkiläisen East City Giantsin edustusjoukkueen valmennus kokeneisiin käsiin. Eti Karkulahdesta päävalmentaja.

ECG on värvännyt päävalmentajakseen Stefan Karkulahden.  Pitkän linjan ecgläinen palaa juurilleen ja edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Eti aloitti ECG:ssä 1979 ja hän on ollut WR:nä voittamassa Suomen jenkkifutishistorian ensimmäistä lopputurnausta Syys Cupia 1979.  Vaahteramaljan hän on voittanut pelaajana vuonna 1984.

Eti Karkulahti siirtyi pelaajauransa jälkeen valmennustehtäviin ja toimi ECG:n päävalmentajana joukkueen kultaisina vuosina 90-luvulla. Hän on ensimmäinen suomalainen päävalmentaja, joka on voittanut Vaahteramaljan joukkueen peräsimessä.  Itä-helsinkiläisten ohella Karkulahti on valmentanut mm. 69ersissa, GS Demonseissa, Taftissa, Falconseissa, Wolverinesissa ja Bullsissa

Kilpeläinen rakentamaan valmennustiimiä
ECG-julkaisi myös toisen seuralegendansa paluusta joukkueen taustavoimiin. Janne Kilpeläinen aloittaa seurassa vastuualueenaan valmennusryhmän kasvattaminen valmennustiimiksi ja eri valmennus- ja muiden tiimien verkottuminen ECG:n sisällä.

Kilpeläinen on pelannut puolustuksen linjamiehenä Hyvinkäällä Falconsissa sekä ECG:ssä.  ECG:n mestaruusputken aikana raamikas linjamies oli yksi seurajoukkueensa sekä maajoukkueen luottopelaajista. Yliopistopalloa hän pelasi Bucknellin yliopistossa Pennsylvaniassa USA:ssa ja pääsi osallistumaan New York Giatsin rookie-leirille. Kilpeläinen on ollut mukana voittamassa Suomelle kahta EM-kultaa ja hänet kutsuttiin SAJL Hall of Famen jäseneksi vuonna 2010.

Lataa PDFTulosta