Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Eric Slivoskey Lady Bouncersin valmennusapuna alkuvuoden ajan

Eric Slivoskey valmentaa Lady Bouncerseja alkuvuoden ajan. Yhdysvaltalainen toimi Seinäjoki Crocodilesin vaahteraliigajoukkueen päävalmentajana kausilla 2009 ja 2010.

Naisten Vaahteraliigassa kolmannelle sijalle viime kaudella yltänyt Mikkelin Lady Bouncers kertoi loppuvuodesta hakevansa joukkueelleen uutta päävalmentajaa. Rekrytointiprosessi on seuran toimesta saatu onnelliseen päätökseen ja uusi valmentaja julkaistaan pian. Helmikuun aikana päävalmentajan puuttuminen ei kuitenkaan haittaa mikkeliläisiä kesään valmistautumisessa. Paikalle on saatu kokenut Eric Slivoskey, joka auttaa Bouncers-valmennusta viiden viikon ajan.

Bouncersin verkkosivuilla Slivoskey kertoo pitävänsä Suomea jo toisena kotimaanaan. Kahden Seinäjoella vietetyn kesän lisäksi erinäiset asiat ovat tuoneet miehen Suomeen useampaankin otteeseen. Edellisellä valmennuskeikallaan Slivoskey johdatti Crocot ensin pronssille kaudella 2009 ja vuotta myöhemmin Vaahteramalja XXXI-otteluun, jossa Crocodiles kuitenkin hävisi Butchersille lukemin 17–30.

Näin Slivoskey kuvaa valmennuspestinsä tavoitteita:

-Haluan auttaa joukkuetta kehittämään pelipaikkakohtaisia perusasioita. Keskitymme paljon eri tekniikoiden yksityiskohtiin. Haluan haastaa pelaajat nostamaan henkilökohtaisia rimoja energian, keskittymisen, intensiteetin ja kurinalaisuuden alueilla.  Pyrin auttamaan joukkuetta yltämään paremmalle suoritustasolle puolustussysteemissään ja toivon, että voin tuoda myös uusia ajatuksia ja konsepteja hyökkäyspeliin. Autan myös joukkuetta kehittämään uusia mentaalivalmennuksen menetelmiä.

Eric Slivoskey valmistautuu Bouncersin ensimmäiseen leiritykseen helmikuussa (Kuva: Bouncers)

Slivoskeytä pidetään erityisesti uusien pelaajien erinomaisena opettajana ja miehen mieltymys nimenomaan perustekniikoiden hiomiseen sopii juuri tuohon tarkoitukseen. Yhdysvalloissa hän on luonut eräänlaisen legendan maineen Pohjois-Dakotan  Trinity Bible Collegen valmentajana.

 

Lue Slivoskeyn haastattelu:  Ulkomailta vahvistus naisten valmentajatiimiin

Kuvat: Jari Turunen, Bouncers

Lataa PDFTulosta