Petrus Penkin pelinrakentajaklinikka I

Pelinrakentajavalmennuksen guru Petrus Penkki pitää verkkokoulutuksen suoraan Texasista.

Aika: to 8.4.2021 klo 18.00-19.30

Paikka: verkkokoulutus (linkki ilmoitetaan myöhemmin)

Hinta: ilmainen

Kohderyhmä: Pelinrakentajavalmentajat ja teemasta kiinnostuneet

Sisältö: Vuorovaikutteinen koulutus perustuu Petrus Penkin valmennettavien ja muihin videoihin. Pääteemoina ovat heittomekaniikka ja jalkatyö. Osallistujilla on  mahdollisuus kysyä ja kommentoida.

Ilmoittautumiset: ke 7.4.2021 klo 14:00 mennessä (huom. max 10 osallistujaa)

Petrus Penkki

Pitkään USA:ssa asunut Penkki toimii ammattivalmentajana Texasin Austinissa. Hän on yksi Austinin suosituimpia yksityisiä pelinrakentajavalmentajia. High school -ikäisiä ja myös college-pelaajia on riittänyt Petrus Penkin yksityisvalmennuksessa. Yksi suojatti on jo päässyt pelaavaan rooliin San Antonion Trinity Collegessa.

Petrus Penkki pelasi urallaan Suomessa, Ruotsissa, Italiassa ja Saksassa neljäntoista vuoden ajan huipputasolla. Hänen ensimmäinen mentorinsa oli NFL:ssä pitkän uran tehnyt Ken Meyer, joka tuli Suomeen 1990-luvun alussa maajoukkuevalmentajaksi. Hän vaikutti suomalaisen hyökkäyspelaamisen kehittymiseen enemmän kuin kukaan muu amerikkalaisvalmentaja ja tästä Petrus Penkki ammensi usean vuoden ajan. Peliuran jälkeen hän toimi aktiivisesti SAJL pelinrakentaja-akatemian sekä maajoukkueiden valmentajana.

Petrus on hakenut lisäoppia mm. University of Texasin personal trainer opinnoista. Pelinrakentajan valmentaminen on kokonaisvaltaista työtä. Eurooppalaisena ja ns. boxin ulkopuolelta tulevana hänellä on tuoreita ajatuksia pelaajien kehittämisestä. Oman peliuransa aikana hän erottautui muista nimenomaan ahkerana ja analysoivana urheilijana. Uran aikana saatua tietotaitoa hän on päivittänyt mm. erilaisilla QB-leireillä USA:ssa.

SAJL Hall of  Fame #18 Petrus Penkki

Date

huhti 08 2021
Expired!

Time

18:00 - 19:30
Category