Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Evi Laajapuro siirtyy Lady Bouncersiin

Kaksi viimeistä kauttaan Turku Trojansin paidassa pelannut Evi Laajapuro palaa Savoon, tällä kertaa Lady Bouncersin rosteriin. Laajapuro oli Trojansin mukana voittamassa mestaruutta syyskuussa 2021.

Toiseen vaahteraliigakauteensa valmistautuva Mikkeli Bouncers kertoi torstaina solmineensa sopimuksen kokeneen Evi Laajapuron kanssa. Trojansissa puolustuksen eri pelipaikoilla pelannut Laajapuro osallistuu mikkeliläisten tiedotteen mukaan myös joukkueen valmennukseen.

Kuopion Steelersissa peliuransa aloittaneelle Laajapurolle tuleva kausi on jo yhdeksäs jenkkifutiksen parissa.  Maajoukkuepelejä hänen tilillensä on kirjattu viisi ja Laajapuro oli mukana Suomen osallistuessa edellisiin MM-kisoihin Langleyssä Kanadassa 2017.

Vaahteraliigaa kaudella 2019 Steelersissa pelatessaan Laajapuro oli paitsi seuran taklaustilastojen kärkinimiä, mutta myös joukkueensa ahkerin laitahyökkääjä 26 kiinniotolla ja kolmella touchdownilla. Turussa pelaamisen painopiste siirtyi puolustamiseen ja kahdella Trojans-kaudellaan Laajapuro keräsi yhdeksässä runkosarjan pelissä tilastoihinsa 28,5 taklausta.  Laajapuron ura huipentui syyskuussa Myyrmäen kentällä mestaruusmaljan nostoon joukkueensa toiseksi tehokkaimpana taklaajana (8,5 kpl).

Nyt kovaa taklaava takapuolustaja palaa takaisin Savoon ja uskoo, että hyvän avauskauden pelanneella Bouncersilla on menestymisen mahdollisuudet kauden 2022 sarjassa. Näin Laajapuro perustelee siirtymistään seuran tiedotteessa:

-Bouncers teki debyyttiliigakaudellaan erittäin uskottavaa jälkeä, mikä herätti mielenkiinnon. Vuosien varrella on tehty yhteistyötä leireillen ja tiesin että täällä vallitsee hyvä henki ja toimiva organisaatio. Uskaltaisin sanoa, että kaudella -22 tullaan näkemään Lady Bouncers mitä ei ole ennen nähty

 

Lähde: Bouncers

Kuva: Jari Turunen

 

Lataa PDFTulosta