Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Helsinki Wolverines kauteen kotimaisilla pelinrakentajilla

Helsinki Wolverines julkaisi pelinrakentajansa kaudelle 2023. Vaahteraliigajoukkueen avaavana pelinrakentajana pelaa Rasmus Laalo ja miesten I-divisioonajoukkueen hyökkäystä johtaa Viljami Rautavirta.

Rasmus Laalo on pelannut Helsinki Wolverinesin miesten joukkueessa kaudesta 2020 lähtien.  Eniten peliaikaa miehelle on irronnut seuran kakkosjoukkue Wolverines Bluessa, mutta kokemusta on hankittu myös Vaahteraliigan peleistä.  Kaudella 2022 Laalo valittiin II-divisioonan vuoden pelaajaksi ja hänen johtamansa Wolverines Blue voitti sarjan mestaruuden. Pitkästä lajin parissa viettämästään ajasta ja kahdesta liigan mitalisijasta huolimatta vaahteraliigajoukkueen avaavan pelinrakentajan rooli on miehelle uusi kokemus.

Wolverines-päävalmentaja Pekka Lamminsalo kertoo joukkueen pelinrakentajavalintojen liittyvän seuran pitkän aikavalin suunnitelmaan:

-Lopullinen tavoitteemme on kasvattaa joukkue siihen pisteeseen, että olemme asemassa voittaa useita mestaruuksia. Tämä lopputulos vaatii sen, että meillä on laadukas suomalainen ydin, jota voimme täydentää laadukkailla tuontipelaajilla.

-Kun päätimme lähteä rakentamaan joukkuetta pitkäjänteisesti, tuntui luontevalta rakentaa pohja kotimaisen pelinrakentajan ympärille. Harvemmin bisneksessäkään organisaation avainpelaajat ovat vuokrattuja ja uskomme, että Rassella on kaikki ominaisuudet menestyä Suomen korkeimmalla sarjatasolla, kunhan rakennamme hänen vahvuuksiensa ympärille…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta