Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Jenkkifutis mukana Nelonen Media urheiluseurojen tukikampanjassa

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry on mukana Nelonen Median käynnistämässä tukikampanjassa, jonka tavoitteena on tukea suomalaisia urheiluseuroja koronan aiheuttamissa poikkeusoloissa.

Kampanja käynnistyy perjantaina 19.2. Kampanja tulee näkymään ja kuulumaan televisiossa, radiossa, lehti-ilmoituksissa, verkkomainoksissa sekä tietenkin some-kanavissa. Kampanjan sydän on kotisivu osoitteessa suomenmaajoukkue.fi, jossa kerrotaan erilaisista mahdollisuuksista auttaa seuroja.

Suomalainen urheilu ja urheiluseurat ovat joutuneet kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse pokaaleista vaan selviämisestä – poikkeustila on ajanut monet seurat taloudelliseen ahdinkoon.

Urheiluseurat tarvitsevat nyt kaiken liikenevän avun yli lajirajojen. Nelonen Media on käynnistänyt urheiluseurojen tukikampanjan, jossa myös SAJL ja koko jenkkifutisperhe on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja ryhtymällä kannatusjäseneksi, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita.

Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa.

Jenkkifutiksen tähtipelaajat mukana alusta lähtien

 

Kampanjan käynnistyessä mukaan on ilmoittautunut 15 jenkkifutiksen tähtipelaajaa. Lisää tarvitaan mukaan saavuttaaksemme kampanjalle enemmän näkyvyttä ja seuroille tukea ympäröivästä yhteisöstämme.

Klikkaa alta maajoukkueen sivuille ja liity urheilun tukijoihin ja lunasta paikkasi maajoukkueessa!

 

 

Lataa PDFTulosta