Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Jenkkifutisliitto hakee uutta toiminnanjohtajaa

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme uutta

Toiminnanjohtajaa

edistämään liiton toimintaa strategian mukaisesti. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata liiton päivittäisen toiminnan johtamisesta sekä strategian toteuttamisesta käyttäen liiton laajaa seura- ja vapaaehtoishenkilöstöä myös omalla esimerkillään mallia näyttäen. Toiminnanjohtaja vastaa liiton sidosryhmäyhteyksistä sekä edunvalvonnasta ja taloushallinnosta sekä toimii hallituksen sihteerinä. Toiminnanjohtajan alaisuudessa liiton toimistossa Itä-Pasilassa työskentelee kolme muuta henkilöä.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta järjestötoiminnasta. Erityisesti kokemus urheiluseurassa tai -liitossa työskentelystä ja vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ovat eduksi laskettavia asioita. Kokemus taloushallinnon ja rahoituksen järjestämisestä on välttämätön ja toimisto- ja esitysohjelmistojen käyttötaidot tulee olla hallussa. Tärkeimpien sidosryhmien kanssa sujuva yhteistyö on välttämätön edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Tärkeimpiä sidosryhmiä ovat jäsenseurat, liiton toimielinten jäsenet, urheilujärjestökenttä, koulut ja yliopistot, media ja yhteistyökumppanit niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Uusi toiminnanjohtaja on yhteistyökykyinen toiminnan kasvua ruokkiva kehitysjohtaja, joka toimii luontevasti esiintymistilanteissa liiton kasvoina ja äänenä. Tarvittaessa hän tarttuu itse aktiivisesti toimeen tapahtumien järjestelyissä, markkinointiaktiviteeteissä tai yhteistyösopimusten hankkimisessa. Henkilönä hän on ulospäin suuntautunut, aktiivinen ja idearikas. Valittavalla henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä sujuva englannin kielen osaaminen.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tehtävään, siitä kertoo mielellään lisää puheenjohtajamme Roope Noronen p. 040 732 1469

Kuulisimme mielellämme myös sinusta, joten toimitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille 14.2.2021 mennessä osoitteeseen roope.noronen@sajl.fi.

Toivoisimme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.


SAJL – Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on jenkkifutiksen valtakunnallinen lajiliitto, jonka alaisissa seuroissa pelaa yli 100 joukkuetta lähes 40 jäsenseurasta. SAJL edistää amerikkalaisen jalkapallon eri lajimuotojen huippu-urheilua, harrastamista ja toteuttamista, lisäämällä lajiosaamista Suomessa yhdessä laajan ja laadukkaan seurakentän kanssa sekä toimimalla aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa. Lajin harrastajia on jo noin 3500 eri puolilla Suomea ja vuosittainen budjetti on noin 1,5 miljoonaa euroa. SAJL pyörittää miesten, naisten ja nuorten maajoukkueiden lisäksi kilpailutoimintaa miehille ja naisille sekä seitsemässä eri nuorten ikäluokassa 7-19-vuotiaille, korkeakoulusarjan sekä lippupallon turnaustoimintaa. SAJL:n strategiassa tavoitteena on kasvun ohella kehittää toimintaympäristöä ja tekemisen laatua lajiliiton arvot huomioiden.

 

Lataa PDFTulosta