Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Jenkkifutisnaiset ylsivät komeasti Top10 äänestykseen

Suomen jenkkifutisnaisten MM-pronssimitalitaistelu on noteerattu kymmenen sykähdyttävimmän urheiluhetken listalla vuoden 2022 lukuisten menestystarinoiden joukosta. Äänestyksen loppusuora käynnistyi torstaina ja taas on aika näyttää yhteisön voima.

Vuoden urheilija valitaan 12. tammikuuta Urheilugaalassa, jossa juhlitaan kulunutta urheiluvuotta. Gaalassa jaetaan myös useita muita palkintoja urheiluväelle. Yleisö pääsee perinteisesti äänestämään vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä. Nyt jäljellä on kymmenen eniten ääniä kerännyttä urheiluhetkeä, joista yleisö pääsee valitsemaan voittajan.

Suomen amerikkalaisen jalkapallon naisten maajoukkue on hienolla MM-pronssillaan yltänyt mukaan Top10 listalle komeaan seuraan. Kymmenen parhaan listalle yltäminen on hieno osoitus jenkkifutisyhteisön voimasta. Sykähdyttävin urheiluhetki -äänestys on auki 12. tammikuuta asti. Äänestys suljetaan Urheilugaalan suoran lähetyksen aikana noin klo 21.

Äänestys käynnistyy nyt alusta

Äänestys käynnistyy nyt uudestaa eikä aiemmin antamaasi ääntä lasketa. Äänestämään pääset alla olevasta linkistä. Kukin äänestäjä voi antaa vain yhden äänen ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella.

Äänestä: Sykähdyttävin urheiluhetki 2022

Kuva: Jari Turunen

 

Lataa PDFTulosta