Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Jenni Kuitusesta Naisten Vaahteraliigan sarjapäällikkö

Naisten Vaahteraliigan uudeksi sarjapäälliköksi on valittu Jenni Kuitunen. Kuitunen on toiminut aiemmin eri rooleissa Mikkeli Bouncersin organisaatiossa.

Naisten Vaahteraliigaan on etsitty sarjapäällikköä jo jonkin aikaa. Tehtävää on hoitanut oto-periaatteella SAJL:n puheenjohtajana ja miesten Vaahteraliigan sarjapäällikkönä monen muun roolinsa ohella toimiva Roope Noronen. Mikkeli Bouncersin luovuttua sarjapaikastaan seuran joukkuekoordinaattorina menneellä kaudella toiminut Jenni Kuitunen ilmaisi kysyttynä kiinnostuksensa vaativaan tehtävään. SAJL:n hallitus on nimittänyt hänet nyt uuteen rooliin.

Näin Kuitunen uudesta vastuustaan:

-Olen iloinen, että saan jatkaa Vaahteraliigan parissa, vaikkakin eri tehtävissä. Jenkkifudis on minulle iso osa elämää ja erityisesti naisjenkkifutis ja siinä mukana olo ja sen kehittäminen.

Kuitunen on pelannut amerikkalaista jalkapalloa Mikkeli Bouncersissa ja lippupalloa Bouncersin lisäksi naisten lippupallomaajoukkueessa.

Naisten Vaahteraliiga pelataan kaudella 2023 viiden joukkueen sarjana.  Sarjan kaikki ottelut esitetään suorina lähetyksinä Ruutu+ kanavalla. Ykkösdivarin kaksinkertainen voittajajoukkue Oulu Northern Lights nousee tulevalle kesälle uutena joukkueena naisten korkeimmalle sarjatasolle, mutta Mikkeli Bouncers ja West Coast Phoenix luopuivat sarjapaikastaan.

Naisten Vaahteraliigan sarjaohjelma julkaistaan alkuvuoden aikana, kun seurat ovat saaneet vahvistukset kenttävarauksiinsa.

 

Alkuperäinen kuva: Mikko Kankainen

 

Lataa PDFTulosta