Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kaikki Suomi-jefun All Stars-valinnat nyt yhdessä palvelussa

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon liitto on kerännyt miesten ja naisten Vaahteraliigojen All Stars-valinnat helposti selattavaan palveluun, joka avataan Joulun kunniaksi laji ystävien käyttöön.

Tiedätkö kuka Suomi-jefun mies- tai naispelaajista on kerännyt historian saatossa eniten All Stars-valintoja? Tai montako tähtimiehistöön valittua pelaajaa on löytynyt Viherlaakson Gorillas-joukkueen riveistä. Vastaukset näihin on helposti haettavissa SAJL:n interaktiivisella PowerBI visualisointisovelluksella.

Uuden palvelun datan kokoamisesta vastannut SAJL:n viestintäpäällikkö Janne Vainio muistuttaa, että datassa saattaa olla epätarkkuuksia, jotka korjataan, jos täsmällisempää tietoa ilmestyy tarjolle.

-Tähänkin palvelussa iso osa dataa on raavittu kasaan aikakaudelta, jolloin digitaalisuudesta ei ollut tietoakaan. Lopputulos vaikuttaa kuitenkin suhteellisen eheältä, ja vain yhden vuoden osalta (1998) täydentävää tietoa vielä kaivataan.

Klikkaa sisään palveluun ja tutustu historiaan. Parhaan kokemuksen saat laajentamalla PowerBI-selaimen koko sivun levyiseksi alareunasta.

HUOM: Microsoft Power BI visualisoinnit toimivat parhaiten isoilla näytöillä. Mobiileillakin palvelu pelaa, mutta verkkosivulle upotettu tieto ei skaalaudu puhelimen näytölle parhaalla mahdollisella tavalla.

Miesten All Stars-historia

Naisten All Stars historia

Tutustuithan jo aiemmin julkaistuun SAJL:n vuosittain palkittujen dataan.

 

Tutustu:  Palkitut 1980 – 2023

Lataa PDFTulosta