Ajankohtaista

Kaksi import-laitahyökkääjää Rovaniemelle

Rovaniemi Nordmen värväsi heittohyökkäykseensä kaksi monipuolista laitahyökkääjää.  Jens Ole Kaae ja Ondrej Chmela täydentävät pelinrakentaja Stan Bedwellin laituriarsenaalia kaudella 2021.

I-divisioonaan valmistautuva Nordmen julkaisi tänään kaksi uutta pelaajasopimusta. Tanskalainen Jens Ole Kaae sekä tsekkiläinen Ondrej Chmela tuovat syvyyttä rovaniemeläishyökkäyksen kiinniottajavalikoimaan. Pelaajavalmentaja Stan Bedwell on lähtenyt määrätietoisesti rakentamaan perustaa johtamalleen air-raid hyökkäykselle ja aiemmin on julkaistu kahden hyökkäyksen linjapelaajan sopimukset.

Tanskalainen Jensen saapuu napapiirille Aalborg 89ersista. Kansainvälistä pelikokemusta mieheltä löytyy turkkilaisen Koc Ramsin peleistä vuodelta 2018. Nordmenin tiedotteen mukaan miestä tullaan käyttämään molemmin puolin palloa.

Tsekkilänen Chmela palasi kaudella 2019 Czech Bowlissa Ostrava Steelersin riveissä ja miehellä oli aikomus pelata kaudella 2020 Saksassa, mutta hänenkin osalta koronapandemia muutti suunnitelmat.

Nordmenin pelinrakentaja ja päävalmentaja Stan Bedwell on innoissaan saadessaan uusia aseita hyökkäykseensä:

-Jotta pystymme käyttämään hyökkäyssysteemiämme, on tärkeää, että käytössämme on ueita erityyppisiä laitahyökkääjiä. Hannes Harjun siirtyessä Kuopio Steelersiin on elintärkeää saada Alfonso Ikäheimon rinnalle lisää laadukasta kiinniottovoimaa. Jens ja Ondrei tulevat olemaan huippupelaajia I-divisioonassa. Molemmilla on myös kokemusta valmentamisesta ja näin saamme apuja nuorten lupaustemme, kuten Simon Kolehmaisen kehittämiseen.

Lähde: Nordmen

Lataa PDFTulosta